Puna verzija : prednji deo auspuha
Italijan
17.12.2007, 13:49
tamo od izduvne grane....pa sad ne znam dokle ide....zanima me gde ima da se kupi i koliko kosta...i tako to :D hvala
Dugo me nije bilo. I meni treba dihtung iyduvne grane i prednji deo grane,....ma cela iyduvna grana. Gde , koliko para?
cybertel
18.12.2007, 02:08
kompletan izduvni sistem(od motora do kraja) za r4 gtl je letos bio 3200 din kod ,,killer aspusi" toshin bunar,ne verujem da je mogao da poskupi vise od par stotina dinara... :uredu: :uredu: :uredu:
Whitesnake
18.12.2007, 21:25
Italijan i Miki kada trazite recite "S krivina" to je to, tako se zove i kupuje se odvojeno od one cevi dole sto ide citavom duzinom, barem je kod mene tako...
John Doe
18.12.2007, 23:23
Cekaj zar nije auspuh iz 4 dijela? Mali koji ide od glave do blatobrana, od blatobrana do pod prva vrata, onda ona duga cijev i na kraju lonac? Jedan dio zovu "S cijev" e sad da li ovaj prvi do glave ili drugi?
Whitesnake
19.12.2007, 19:48
2. zato sto taj ide do pod prednja vrata, onaj sav izuvijani je s krivina 100%
Italijan
20.12.2007, 02:33
Italijan i Miki kada trazite recite "S krivina" to je to, tako se zove i kupuje se odvojeno od one cevi dole sto ide citavom duzinom, barem je kod mene tako...
Hvala...upravo tu na pocetku pa do drugog dela koji se nalazi malo iza tocka....jeste ta cev je sva izsavijana kao S ...tnx zna li neko mozda cenu ???
cybertel
20.12.2007, 12:00
Hvala...upravo tu na pocetku pa do drugog dela koji se nalazi malo iza tocka....jeste ta cev je sva izsavijana kao S ...tnx zna li neko mozda cenu ???
Pa zemo,Ja ti rece ,,KILLER" auspusi Toshin bunar,zoves 988,pitas za br,pa pozoves ljude pa pitas...a sto se tice kompletnog izduva,John je u pravu,kompletan izduv je iz 4 dela!!! :a058: :a014: :whistling: :a0103: ??? :uredu: :oki:
Italijan
24.12.2007, 03:48
Pa zemo,Ja ti rece ,,KILLER" auspusi Toshin bunar,zoves 988,pitas za br,pa pozoves ljude pa pitas...a sto se tice kompletnog izduva,John je u pravu,kompletan izduv je iz 4 dela!!! :a058: :a014: :whistling: :a0103: ??? :uredu: :oki:
Hvala zemo...zvao,pitao....kratka cev ( od izduvne grane do S cevi ) je 350 din...a S cev je 650...i tako ja planirao da zamenim obe...kad vozim se i vidim auspuh servis pored puta...stanem pitam....oni skuplji duplo....a lik mi kaze otvori haubu.....i cukne 2 puta S cev...stavi novu selnu i sad se cuje ko da ima nov auspuh....heheheh kad se covek ne razume... :D