PDA

Puna verzija : lonac auspuha za rendzu...

rodni231
14.12.2007, 01:56
pozdrav,,moze li se ugraditi neki jeftiniji lonac od nekog grugog vozila,,hvalla u napred.

Driver
14.12.2007, 18:36
Moze koji hoces, i univerzalni, ali mora da se vari.

cybertel
16.12.2007, 22:59
Imate u killer auto-u Toshin bunar bgd...nije skupo,kompletan izduv 3200 din za gtl-a od motora do pozadi.(2 godine garancija)
Ja sam sebi ugradio ovakav i mogu vam reci da sam prezadovoljan :a025:

drMarty
17.12.2007, 08:15
Uf,ja sam samo zadnji lonac platio toliko :a080:

rodni231
18.12.2007, 00:43
hval;a,,ipak cu uzeti negov lonac,,pozdrav

cybertel
18.12.2007, 02:05
hval;a,,ipak cu uzeti negov lonac,,pozdrav

Neznam sta mislis pod njegov,ali ovo sto sam kupio je zaista extra kvalitet(podatak dokazan,vozio sam i na drugim autima killer-ove auspuhe vise od tri god i drzali su se kao novi),sve je izradjeno od aluminiziranog lima,ne razlikuje se od fabrickog,a sto se tice kolege koji je platio samo lonac 3200 dingera,pa mora da je bosal u pitanju,cim je tako skup?!

Mocni Rendzer
18.12.2007, 08:45
Ne bi da ureknem, ali meni ovaj lonac što sam ga kupio sa Rendžom služi odlično o ne izgleda loše. :a034: Bilo bi interesantno čuti koliko ti lonci često stradaju iz iskustva ljudi koji duže voze R4. Mislim na TL-ov lonac u krilu. Čudno mesto (ali originalno), a opet mi se čini da dugo traju. :a014:

:mahanje:

Gavrilo
18.12.2007, 16:04
ehehej,i moj lonac je killerov,istina polovan :a049:,al malo presao.i bogme dobar je vec 4 meseca...i bice... :a084:

Driver
18.12.2007, 18:24
Nisam nesto preterano zadovoljan Kilerovim auspusima, imam ih i na Rendzi i na Yugu, jesu oni kvalitetni i dugo traju, ali su unutra suplji lonci, nemaju staklenu vunu i daju rezak, metalan zvuk, a ja volim dublji i priguseniji.
Takodje, desi se da im pri ostrijoj voznji na otvorenom putu unutra izgori prigusivac, a spolja i dalje budu kao novi.

rodni231
19.12.2007, 00:29
komsa drzi auto delove za rendze,,ima kod njega komplet sa cevi do krivine za 40 evra,,neki italijanski proizvodjac,,kao uvozi neke delove iz Italije,,mada zadnji kocioni koje sam uzeo nisu losi evo vec peta godina .Italijani izgleda rade delove za cetvorku jos uvek,,videcemo uzecu taj auspuh,,nadam se da cu dobiti onaj njegov mekani zvuk,,iinace ovaj sto imam mi je radio neki privatnik tri godine trajao ,prpoce ubi,,lonac nije progoreo nego prigusne pregrade u njemu,,sranje,,pozdrav

cybertel
20.12.2007, 12:09
Pa ljudi,neznam sta da vam kazem,moja 4-ka gtl se na leru sa killer-ovim izduvom ne cuje,kad joj das gas uopste nije bucna,bas onaj pravi gtl-ovski zvuk,jedino rezonuje pri pustanju gasa,odnosno pri smirivanju obrtaja,sto se cuje kod svake 4-ke...Neznam zasto pravite mudroliju oko izduva,novo je novo,jos pogotovo kad imas garanciju...Ja bi sto se mene tice stavio REMUS,ali...nema potrebe za perverzijama! :uredu: :uredu: :a025:

drMarty
21.12.2007, 20:45
Neznam sta mislis pod njegov,ali ovo sto sam kupio je zaista extra kvalitet(podatak dokazan,vozio sam i na drugim autima killer-ove auspuhe vise od tri god i drzali su se kao novi),sve je izradjeno od aluminiziranog lima,ne razlikuje se od fabrickog,a sto se tice kolege koji je platio samo lonac 3200 dingera,pa mora da je bosal u pitanju,cim je tako skup?!

Nije bosalov već walkerov.imam ga već 3 meseca i odličan je.vredi svake pare :osmeh:

John Doe
22.12.2007, 16:09
Ja sam imao Walkera, sta ja znam nije mi se nesto pokazao po trajnosti...

cybertel
23.12.2007, 03:22

Nije bosalov već walkerov.imam ga već 3 meseca i odličan je.vredi svake pare :osmeh:

Taj walker nije nista posebno boljeg kvaliteta od killer-ovog,pa ne vidim matematiku u tome sto si dao oko 3000 din za samo jedan lonac,a za 200din vishe si mogao da uzmes ceo izduvni sistem!!!???Nije to lonac za bmw m5! ???

drMarty
23.12.2007, 03:25
Jbg,tako se potrefilo.More dosad sam ih menjao jedanput god a cena im je bila oko 2000 din.

cybertel
23.12.2007, 14:45
Jbg,tako se potrefilo.More dosad sam ih menjao jedanput god a cena im je bila oko 2000 din.

jbg... ???