Puna verzija : Kako je bilo u Sremskoj Mitrovici?
Kako je bilo,ljudi,osim sto je klopa bila dobra? :a084:
Meni je bilo super,jedino sto je izostalo malo egzibicija...
Ja zadovoljan i drustvom i klopom i odzivom (sa obzirom da je zimsko doba). Drago mi je sto sam i upoznao naseg novog clana Djoleta i Luku iz Subotice, pozdrav!! :smile:
za prvi put je bilo solidno,iduci put ima da raspalimo stagod,a ti Gavro egzibicionisto jedan :vidiga:
Nije to to bez rostilja,jbga. :fijufiju: mada lepo je bilo.lagano.
A za egzibicionizam,pa pomalo,moram nekad da naucim... :a080:
kao sto rece John Doe,kad padne sneg ti na prazan parking pa udri do mile volje,ili prazne boce TNG-a :mahanje:
pa siguran sam da je i po snegu i ledu sou,al nekako me vise privlaci blato.Prljavo,ma ki reli... :s35: :s35: :s35:
Bese lepo. Vreme je posluzilo. Nas dozivljaj je bio veci s obzirom da je drugar kupio R4 TL iz 1979. Kako to skripi i trese! :laugh: Pa ja nista njih nisam cuo, sedeo sam pozadi! A ovi napred ce dobiti upalu sinusa, covece duva k'o na motoru! Grejanje ne radi, a kederi ne dihtuju. U svakom slucaju, nama je provod bio nezaboravan!
A sto medju vama ima zaljubljenika! Jedan ce se sam prepoznati, u diskusiji je potcenjivao gotovo sve proizvodjace automobila, narocito ovih mladjih, osim renoa (i drugih francuza), pa me podsetio na jednog mog ficistu za kog nema boljeg auta od fice :a014:
Evo tri video klipana cisto da vidite kako je nama bilo:
http://www.youtube.com/watch?v=AP1YHC5vjkU
http://www.youtube.com/watch?v=_0_c0R_MeEk
http://www.youtube.com/watch?v=eQpcu16hQTo
Bosime fotke mozes u galeriju otvoren je odeljak pa...
luKATRICA
03.12.2007, 11:59
Hvala narode na super susretu.Bas sam se super osecao!Bilo je do jaja i sledeci put stizem jer nema vise susreta bez mene(jedino ako crkne R4 p p p p ne daj boze :) )
Poslacu vam slike sa susreta.
Poslao sam mail andris-u iz Su pa cemo da stupimo u kontakt i dolazicemo zajedno na susrete ako ne navatamo jos nekog.
Lep POZDRAV!!!!!!!!!
Dobro je bilo,vreme nas je posluzilo :osmeh: Ali nama susreta bez rostilja :smile: tako smo poceli :smile: Lepo je da smo upoznali nove clanove i prijatlje :a025:
Bome mi smo ostali u SM. do 21h.
Nama u R-4 nje bilo hladno ugrejali se iznutra,morali smo ikljuciti grejanje i otvoriti prozore :uredu:
Mlogo pozdava od C.Duleta i Brane :mahanje:
Nikola_5044
03.12.2007, 14:31
Bilo je super, sve po planu i programu :laugh:, samo su nedostajala moja kola :a045: ali Gavrilo je bio gostoprimljiv i primio mene i Nikolu :lazy: Zato danas se radi prenos kola na mene, sutra tehnicki pa registracija i onda na sledecem skupljanju nema da omanem. :too: Viktor
Whitesnake
03.12.2007, 19:03
A sto medju vama ima zaljubljenika! Jedan ce se sam prepoznati, u diskusiji je potcenjivao gotovo sve proizvodjace automobila, narocito ovih mladjih, osim renoa (i drugih francuza), pa me podsetio na jednog mog ficistu za kog nema boljeg auta od fice :a014:
Ej ej pa nismi me slusao, rekao sam Volvo na prvom mestu i jos finih novih automobila koje cenim, a za cetvorku sam rekao samo da za te pare ni priblizno ne postoji sansa da se uzme nesto tako dobro :smile:
Meni kao i uvek super, Jovani novom clanu super, ceka prolece pa da rostiljamo :a034:
NebojsaR4
03.12.2007, 19:53
Ej ej pa nismi me slusao, rekao sam Volvo na prvom mestu i jos finih novih automobila koje cenim, a za cetvorku sam rekao samo da za te pare ni priblizno ne postoji sansa da se uzme nesto tako dobro :smile:
Meni kao i uvek super, Jovani novom clanu super, ceka prolece pa da rostiljamo :a034:
a Bosime, naucices ti Mareta, hejter je on stari...
anyway...drago mi da ste se lepo proveli...:)
Kako si se sam izdao! :osmeh: Salim se malo. Svakako da ce zaljubljenik u neki auto velicati upravo taj auto, ali nisam za to da se drugi auti potcenjuju. Nisam ni ja lud za VW-om, ali mu se priznanje mora odati za vrhunske uspehe u auto industriji. Samo kod nas taj auto ima ne realnu cenu, ali sta ces kad ga narod vole...
NebojsaR4
03.12.2007, 20:16
Kako si se sam izdao! :osmeh: Salim se malo. Svakako da ce zaljubljenik u neki auto velicati upravo taj auto, ali nisam za to da se drugi auti potcenjuju. Nisam ni ja lud za VW-om, ali mu se priznanje mora odati za vrhunske uspehe u auto industriji. Samo kod nas taj auto ima ne realnu cenu, ali sta ces kad ga narod vole...
idemo u mali off, ali i ja to isto maretu govorim od kada se znamo:)...ali sta ces... :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Ljudi,drago mi je da ste se lepo proveli :too:
Ja nisam mogao doći :c062: ali sledeći put potrudiću se da budem spreman :osmeh:
E pa narode moj, svako okupljanje ima svojih prednosti, samim tim sto smo se okupili, govori o tome, da nas sve spaja, prvo, ljubav prema ljudima iz kluba, pa onda ljubav prema limu u obliku R4. Sta reci, osim da je meni bilo veoma drago zbog novih clanova, i to je veliki pomak,malo je samo vreme bilo tu i tamo, medjutim, bez obzira na to meni je bilo sve ok, pa cak je i Gavra imao svojih pet min i drago mi je da je zadovoljan, bice toga jos. Ostalim gostima zahvaljujem na naporu koji su ulozili i doveli nam jos jednog clana nadam se,(Bosime-Ivane, svaka cast utici na Dandu da dolazi na skupove),mi cemo to znati da cenimo sto se tice svake pomoci, tu smo. Hvala i Luki i ostalim novim licima, vidimo se ljudi, http://img.photobucket.com/albums/v291/sabaa/smileys/car1.gif
Whitesnake
03.12.2007, 21:37
:a0266: e Joco ima da ti napravim smajlija u crvenom r4, zaboravio sam da ti dam onu 200 na sat nalepnicu... Tebi vise treba, mnogo brze vozis :smile:
Lepo lepo sta reci novi ljudi,novi putevi,novi gradovi :s35: :s35: :s35:
Moja keva je odrasla u SM,drago mi je da sam video grad sa malo vece visine nego kad sam bio mali :a070: :a070: :a070:
Rele hvala na gostoprimstvu :a055: :a055: :a055:SVAKA CAST :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos:
bez zahvalnica :maul:hocu plaketu :fijufiju:
nema na cemu,uvek ste dobrodosli :mahanje:
Whitesnake
04.12.2007, 11:04
Rele ja se sa tobom ne videh ko covek... Jbg sledeci put kad budemo isli, ranoi sam ustao i kasnio i eto... A grad je lep, ono sto smo videli, most me odusevio i po r4 u svakoj ulici, nego nedelja pa tiho :smile:
:a0266: e Joco ima da ti napravim smajlija u crvenom r4, zaboravio sam da ti dam onu 200 na sat nalepnicu... Tebi vise treba, mnogo brze vozis :smile:
Ha ha ha, ko bre brze vozi ha ha ha, ajde daj tu nalepnicu vec jednom :too: :too: :too: :a034: