Puna verzija : Da idemo u Sremsku Mitrovicu?
Ajd da vidimo jeste li za okupljanje u nedelju 2.12.2007. da idemo u SM?
NAravno,pod uslovom da ne bude bas lose vreme.
Da idemo preko Rume(gde ima dosta r4) pa za SM.Tu budemo,vidimo grad(lep je :a025: )ako je vreme ok rostiljamo,ako ne sednemo u neku kafanu i klopamo i pijemo itd...
Sve sugestije i predlozi su dobrodosli. :a080:
Ja sam za :a055: sa tim što bi vas ja sačekao u Rumi.Meni je daleko da ja idem iz Bač.Palanke do BG-a pa dalje.Jel ima još ko osim Vuleta iz NS-a da idemo zajedno?
Meni ako majstor sredi rendzu,dolazim!
Ja sam za :a055: sa tim što bi vas ja sačekao u Rumi.Meni je daleko da ja idem iz Bač.Palanke do BG-a pa dalje.Jel ima još ko osim Vuleta iz NS-a da idemo zajedno?
Dr M ti mozes skelom preko banostra,pa preko lezimira u s.m.
sto se mene tice o2.12 mi odgovara slobodan sam,samo mi morate reci sta i kako da se organizujemo :mahanje:
Whitesnake
17.11.2007, 14:32
Ja idem :a052: iako je lose vreme i mecava ja idem :a0301: :a034:
Rele treba nam parking neki pristojan i neko ko poznaje grad, ako je lepo vreme mesto gde rosstiljamo zajedno sa automobilima. Za ovu vrstu okupljanja to je to, uigrani smo :too:
sto se tice mesta za eventualni rostilj ima vise opcija,sto se tice poznavanja grada znam i ja po nesto :fijufiju: tako da moze :s35:
A mozemo i oldtajmeriste da iscimamo :naughty:
NebojsaR4
17.11.2007, 14:52
ma ljudi pada sneg sta vam je:)...
(ps zar nismo rekli da ce da budu kao interna okupljanja negde u gradu!?)
pa idemo i sta nas briga. :a080:
U najgorem slucaju moze to da bude i nezvanicno okupljanj i resena stvar... :a025:
Whitesnake
17.11.2007, 15:01
Pa i jeste nezvanicno okupljanje, prvi vikend u mesecu da se malo vidimo i tako... Ko hoce moze da se uclani... Mislim da Vule nece ni stavljati na sajt...
Pa i jeste nezvanicno okupljanje, prvi vikend u mesecu da se malo vidimo i tako... Ko hoce moze da se uclani... Mislim da Vule nece ni stavljati na sajt...
OK. :a025: :a052:
Dr M ti mozes skelom preko banostra,pa preko lezimira u s.m.
Neka hvala,ja preko skele ne idem :a024: samo mrtav pijan ili mrtav trezan :c062:
Ljudi sta bi jel se vidjamo u s.m-u :a014:
Vidim da je glasanje tesno.
Whitesnake
20.11.2007, 21:17
Ja cu doci, odvojio sam stek za benzin, jos samo za propratni materijal zvani kobaje da nadjem :a080:
Na kraju, kad i gde? Da vidim da se uklopim.
Whitesnake
20.11.2007, 21:30
2.12.2007. Beogradjani kod Asterixa a? Jos vreme da odredimo...
To je znači sledeće nedelje. Valjda prestajem da radim do tada. A ondak, Mitrovico eve me.
u loje doba da vas ocekujem :mahanje:
Pa verovatno ne mnogo rano pošto sad kasno sviće a i biće poledice.
ma dobro ima jos vremena ce se dogovorimo :too:
Ljudiiiii gde ste ja cu ici sigurno,registrovao sam Stealt u ponedeljak ali imam nekih problema sa strujom :a122: U svakom slucaju nadam se da ce neko da me primi sa njim ako ne sredim auto do tada :naughty: :s35: :too: :wacko: :a036:
Whitesnake
22.11.2007, 16:03
Jos se brines :maul:
Renault 4
23.11.2007, 20:45
Neću moći da dođem. :whistling:
Ma naravno da se vidimo. Marti i ja kada zapalimo od Novoga Sada preko Venca sve do Rume, ostavljamo tragove od spaljene gume! Atheist Rap rulez! :s35:
A mogli bi da se spustimo posle do Novoga Sada. :whistling:
Pa neznam i ja dal cu moci :a014: :whistling:. Ma, cu da ocem zdravje boze, gde Vule tu ija. A Vule u Pariz - ja u Pariz, a Vule na rally Pariz-dakar - ja na rally Pariz-Dakar :too:
Zar vi ne vozite pobednike vremena!!!??? :a034:
E Ivane de si Care, kako tvoj Sabac ima li zime hehe, ajde dodji malo kod nas, kao sto sam ja dovukao Vuleta, osnivaca ovog sajta kod Vas - nas na ficijadu u Sabac pa na Cer, secas se.
Ako mozes dodji malo bice fino
:too:
A da povedem nekog? Ne mislim da vam kvarim prosek, vec cisto par pravih zaljubljenika u aute?
а јел могу и ја у см :a014:
Marti i ja kada zapalimo od Novoga Sada preko Venca sve do Rume, ostavljamo tragove od spaljene gume! Atheist Rap rulez! :s35:
A mogli bi da se spustimo posle do Novoga Sada. :whistling:
Ala si ovo sročio :a080: :too:
Jel se znaju pojedinosti u vezi SM?
:a055:
Svi su dobrodošli.
to treba ja da kazem :maul: sala mala :mahanje:
DOBRODOSLI :mahanje: :a055: :a025:
Imam predlog:
Posto smo se dve godine uzastopno okupljali u SM, picerija The Beat nam je izasla u susret sa prostorom i "studentskim cenama" Imali smo sendvic za dorucak i pizzu za rucak, mislim cak i kafu, i sve to za oko 400din po personi. Posto je organizator tih ficijada, sexy Cane trenutno u Becu (vraca se 30-tog ovog) hocete li da uzmem to na sebe da pregovaram sa vlasnikom picerije i da tamo bude okupljanje? Trebalo bi da znate bar okvirno koliko ce ljudi biti na skupu kao i da odstampate bonove za dorucak, kafu i rucak, pa da svako ko uplati pri dolasku kesne lovu i dobije po bon koji daje konobaru...
Evo linka ka mom forumu, ovo je sa prve ficijade (tu ima vise slika picerije) pa pogledajte kako to izgleda:
http://www.forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=1040
A evo i sa druge:
http://www.forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=1813
Jos nesto: Stavili ste na glasanje "da li da idemo preko Rume..." a pitate se koliko ce uopste ljudi da dodje? Zasto ne stavite na glasanje uopsteno koliko ljudi ide sigurno u SM?
bosim to je ok ideja ali je ovo nezvanicno okupljanje,bez nekih posebnih organizacija samo druzenje i upoznavanje novih rendzera.
al ajd da stavimo novu temu ko je siguran za 02.12
Kakve veze ima da li je okupljanje zvanicno ili ne? Moze se lako i lepo srediti da ljudi ne zebu i ne kisnu. Vi pominjete rostilj u decembru??? :a014: Sta ako bude lose vreme?
Opusteno se okupimo npr 10-11h ispred picerije (u centru je grada), uplati se klopa, popije se kafa i osvezenje, napravimo "Djir" kroz grad, mozda malo iskuliramo na plazi i vratimo se u piceriju na rucak. Mi smo na nekoj staroj napustenoj stazi pored autoputa organizovali "potezanje" ficama, i merili vremena, bila dobra zeza...
NebojsaR4
25.11.2007, 14:42
Kakve veze ima da li je okupljanje zvanicno ili ne? Moze se lako i lepo srediti da ljudi ne zebu i ne kisnu. Vi pominjete rostilj u decembru??? :a014: Sta ako bude lose vreme?
Opusteno se okupimo npr 10-11h ispred picerije (u centru je grada), uplati se klopa, popije se kafa i osvezenje, napravimo "Djir" kroz grad, mozda malo iskuliramo na plazi i vratimo se u piceriju na rucak. Mi smo na nekoj staroj napustenoj stazi pored autoputa organizovali "potezanje" ficama, i merili vremena, bila dobra zeza...
Ma opusteno Bosime, ako ljudi zele, mozemo to da organizujemo, treba da se izjasne ljudi, jer niko ti nece spustiti cene za 5 coveka.
Hoce li nam se i Nebojsa r4 pridruziti? :a014: :osmeh:
NebojsaR4
25.11.2007, 22:47
Hoce li nam se i Nebojsa r4 pridruziti? :a014: :osmeh:
Nebojsa R4 ce ove nedelje da sredjuje za Sponozrstva za klub(zajedno sa Snejkom :osmeh:)..ne verujem da cu doci, ko sto sam reko i na pocetku teme...
luKATRICA
25.11.2007, 23:03
Pozdrav narode! :a036:
Jeste da se moj glas bas i ne cuje tj. retko pisem na forumu ali sada vam pisem sa zadovoljstvom da stizem i ja u SM 2.12.2007. :a084: Stizem sa mojim matorcima koji su takodje ljubitelji r4 :) tako da nas troje stize iz Subotice.
Cujemo se za detalje jer i mi cemo ici preko Rume pa da se tamo vec okupimo ko moze :a055: i nastavimo put.Moj mobilni je 063/108-99-64 - Luka
Pozdrav
to Luka :a049: :hocemojos:
Pozdrav narode! :a036:
Jeste da se moj glas bas i ne cuje tj. retko pisem na forumu ali sada vam pisem sa zadovoljstvom da stizem i ja u SM 2.12.2007. :a084: Stizem sa mojim matorcima koji su takodje ljubitelji r4 :) tako da nas troje stize iz Subotice.
Cujemo se za detalje jer i mi cemo ici preko Rume pa da se tamo vec okupimo ko moze :a055: i nastavimo put.Moj mobilni je 063/108-99-64 - Luka
Pozdrav
Too,majstore.pojavi se samo dan dva pred put,tad ce se znati tacno kad i gde se nalazimo,a bice i jos dvoje iz NS,pa mozes se s njima naci u NS. :too: :s35:
Whitesnake
26.11.2007, 11:16
E jos da utrefimo vreme :smile: ocete oko 10h kod Asteriksa beogradjani pa tamo da stignemo oko podne, malo popijemo popricamo i u pola 5 pada mrak, al ko da je nama problem :s35:
Sto da ne?u 10h tu,oko 11 smo u Rumi,pre 12 u SM. :too:
Whitesnake
26.11.2007, 13:40
A koliko km ima do tamo tj do Ru pa do Sm, da znam zbog budzeta :osmeh:
BG-RU,nekih 60-70km(autoputem),mozda malo vise a od RU do SM +20km
Whitesnake
26.11.2007, 14:55
Znaci sipam za 1000 zbog malo brze voznje :fijufiju:
Sto da ne?u 10h tu,oko 11 smo u Rumi,pre 12 u SM. :too:
Što se ne bi nalazili malo ranije?Jeste da će biti zajebano ovima što dolaze iz daleka,ali krene se renije i nema jeda :mahanje:
Whitesnake
26.11.2007, 19:21
Pa sta cemo da radimo ranije? Ovo je taman :smile:
Ma da se lepo naspavamo, pa onda lagano.
B.G-S.M oko 80-85 km :mahanje:
Da imaš plin, ne bi pitao. :a010: :a010: :a010: :a010:
Ja imam gorivo pa ne pitam :c070:
Znači oko 11h u Rumi da se nađemo?
Ajde Marti, deder, ne jedi se. :smile: