Puna verzija : Ko ide u Novi Sad...
Whitesnake
26.09.2007, 23:37
Da znamo broj prisutnih na punktovima za okupljanje, da bi cekali ako neko kasni...
A ko glasa, znate vec uigrani smo, neka ostavi post i koliko ljudi otprilike vodi sa sobom :too:
Whitesnake
26.09.2007, 23:38
Bela Zmija i ja, verovatno sami, eventualno jos jedno :whistling:
Ako uspem da završim sve poslove u Subotu, naj verovatnije dolazimo nas troje a možda i petoro.
Jedino mi ne leži ovaj rani polazak al ajde. Kud svi tu i ja.
Bicu i ja.verovatno i rendza. :osmeh:
Mocni Rendzer
27.09.2007, 18:13
Ako sve bude kako sam planirao onda eto mene sa par ortaka i Lazom, ako ga pusti majka na tako dalek put ''samog''. :a122: Ljubi ga majka! :maul:
jos se ne usudjejem da krenem na dalji put sa rendzom..danas je otisao na krpljenje..sledeci put ako bog da :)
Ako mi ne otkaže letva volana(pu-pu,nedaj Bože :a0181:)dolazim.možda dođe i moj brat.
Whitesnake
27.09.2007, 20:55
Sta je ovo svi idu, a u glasanju svega 6, nije valjda opet ista prica :maul:
Ide i moj komsija iz ulice tj jos jedan reno i 3-4 coveka... Koliko ima mesta u tom restoranu?
NebojsaR4
27.09.2007, 22:09
def i nazalost...ne dolazim,i dalje sam u GR...
Renault 4
28.09.2007, 10:54
Ide i moj komsija iz ulice tj jos jedan reno i 3-4 coveka... Koliko ima mesta u tom restoranu?
Ima i previše. Neće biti nestašica stolica.
Ja dolazim iz NS-a.
Whitesnake
28.09.2007, 12:34
Onda :a025:
A Mirko, Dekica... Gavro reci dekici :maul: :osmeh:
dekica je informisan.i ici ce.nalazimo se nas dva renaulta i idemo pravo ka uscu u nedjelju. :a025:
Ja najverovatnije dolazim. Nisam siguran da ću stići na okupljanje u 08:00 u BGD, ali će da vas navatam po Novome Sadu.
Ide Steva Djole i ja,moram da ih vozim http://img.photobucket.com/albums/v291/sabaa/smileys/bounce.gif
Dolazim!!! Cekam beogradjane cim predju Dunav (preplivaju).Niko mi nerece kada polazite iz BG.??
C.Dule
Whitesnake
28.09.2007, 20:00
Trebalo bi u 8:00! Ko ne stigne mora nas juriti :osmeh: :vidiga:
Misish da ce nas stici? :naughty: :zloca: :vidiga:
Whitesnake
28.09.2007, 22:39
Gavra ide prvi ili ja, dajte bre nemojte opet da se jurimo ko sumanuti :maul:
Pa koliko nas to ima iz bg-a? Rekao mi je dr Miki da torzija moze da izdrzi. Nas je troje, a mozda navatamo i cetvrtog. Sto nabacih radio, vajtsnejke ce da prokukas, a tek zvucnici,pa antena... :s35:
Gavra ide prvi ili ja, dajte bre nemojte opet da se jurimo ko sumanuti :maul:
Pa ti be bate kupi si neki pomalko brz tutu-fic il trabantic, nece si ide pobrgo.
JEL me razbra batko Whitesnacke http://img.photobucket.com/albums/v291/sabaa/smileys/car1.gif
a jel ide presednik i podpresednik? :fijufiju:
Alo ljudi ajde bar u pola devet. Bar malo da odspavam.
spavaces tamo. :fijufiju: :new:
Nazalost ja ovaj pu ne idem smrc :a045: :a045: :a045:,buraz mi se zeni sutra u Valjevu u sred moje trodnevne smene ??? A poceo sam da radim skoro takooo da :a122: :a122: :a122:
Samo bih vas zamolio jednu stvar :new:Cuo sam se sa cika Rasom i zamolio je ako moze neko da mu iskopira clanak iz Blica u boji,posto on to skuplja ima ih brdo kako kaze :s35:
I cika Rasa ima jos jednu molbu posto se ide autoputem da idete nekom normalnom brzinom jer on je ipak mladic u godinama :naughty: :naughty: :naughty:
HVALA u ime cika Rase :kolce:
Ja dolazim sam.Sam sam se i rodio :fijufiju:
Radovi su vam na auto-putu kao što znate,tako da ne jurcate.Umalo zaboravih:U 90% slučajeva na ulaz u NS,kad siđete sa auto-puta čeka vas toplo iznanađenje-RADAR!!
Bolje da kupimo pivo,nego da damo njima novce :a055:
Ajde onda vozimo mirno, stalozeno i pribrano. Mirko, Joco, Vule ste culi? :naughty: :maul: Orlando stici ces bez brige, ne krecemo mi tacno u 8 ko svajcarci. Uvek neko kasni :naughty: :whistling: Tako da do pola 9 krecemo sigurno :kolce:
Whitesnake
29.09.2007, 14:10
Jooooj pa vi vec odlazete polazak :maul: :maul: :maul: :maul: ej bre pa nama treba 2h do NSa, ima cokanj da sagradi tri kuce dok nas saceka a Vule da ispolira auto do osnovne boje :laugh:
Alo u 8 polazak, a Orlando zeza ima da bude tamo :maul: inace ode Vinca u vazduh...
ZNaci ide i cika Rasa, legenda :a0181:
E narode pozdrav odok da menjam ulje, a idem prljavih kola al zdravog patosa... :fijufiju:
Mare ako krenemo tacno u 8 dodjem ti nalepnicu :uredu: Ako ne, onda obrnuto :naughty:
Renault 4
29.09.2007, 17:28
E nemojte da kasnite, nema smisla. :whistling:
Trebalo bi u 8:00! Ko ne stigne mora nas juriti :osmeh: :vidiga:
Hvala Mare!
Sada sam se vratio iz NS.-a mogu vam reci da je guzva velika i da ce mo dosta vremena potrositi
dok dodjemo do Miseluka. Stoga vas molim da krenete na vreme.
Whitesnake
29.09.2007, 20:13
Ja necu kasniti ako budem isao, menjao sam ulje i oslabio sa kintom, ljudi ima li sanse da idemo starim putem, i cika Rasa je molio, on kaze nece preko 80-85...A put je ok koliko sam prosli put video...
ne starim,nemojte..ako ga nisu popravili,a ne verujem da jesu.ono ubija auto.znam fin put,solidan,60% se ide autoputom,ne placa se harac,a obilazimo i 5 sela usput.Od usca do NS za 1h 35min otprilike se stize. :osmeh: pa ako ocete... :a080:
tako vec godinu dana idem za ns.
autoput,stara pazova,novi karlovci,novi slankamen,krcedin,autoput(tacno izlazimo na autoput pred most) i pravac NS.i zanimljiv je put. :osmeh: :osmeh: pa sad kako zelite. :a014:
Pa koliko ima od BGD-a do NS? Koliko je meni poznato oko 75km. Ako idemo 80km na sat stižemo tačno za sat ako uzmemo u obzir i zadržavanje na naplatnoj rampi.
Ma ljudi u redu je dogovaramo se kod Asterixa gde se ne placa harac, a molio bih da se krene najkasnije do 08 i 15, stizemo bez brige.
Ko ne dodje na boj na kosovo nek nagazi svoje konje vrane i neka nas stigne jeeee. http://img.photobucket.com/albums/v291/sabaa/smileys/bye.gif
Renault 4
29.09.2007, 21:13
Nemojte ići starim putem, trke su, zatvoren je most, biće gužva. Šta da se zaglavite iza šlepera na FG? Idite nazad starim putem ako je frka sa parama, samo dođite auto-putem.
I nemojte kasniti, jer ćemo najverovatnije napustiti parking pre 11 kako bismo stigli na Mišeluk što ranije (oko 11:15 bi bilo idealno) zbog nekih potencijalnih planova.
Si si sefe dogovoreno! ! !
Renault 4
29.09.2007, 21:17
Ti budi na kraju kolone, pa poćeraj stado ako se uspava. :laugh:
Whitesnake
29.09.2007, 21:18
Ma lako cemo mi, nego cika Rasa nece da prelazi 90 :smile: al on uvek stize ranije,pa ko dodje ranije nek krene sa Rasom, a mi ostali da se cekamo do 8:15 i onda da ga stisnemo da ih stignemo :lazy:
Znači 8 i 15 kod Asterixa.
Renault 4
29.09.2007, 21:22
Ma sat vremena je dovoljno i ako ides 90.
Na ulazu u NS pre semafora piše 60, a do tada je 80, mada čisto sumnjam da če tamo biti pandura. Svi će biti u gradu da prave gužvu. :fijufiju:
Ne u 08 00 smo tamo, a rekao sam da se krene najkasnije do 08 i 15
99 posto je da dolazimo jedino ako ne zaginem i noćas na kotlu. Jutros sam legao u pola osam pa ako se ne ponovi ista situacija i noćas dolazimo. Ako i ne stignemo do 8 i 15 stići ću vas negde uz put, a i imam telefone. Sad da li dolazim četvorkom ili sedmicom to još ne znam.
Whitesnake
29.09.2007, 21:32
Ma u 8:00 :maul:
Joj samo da te vidim kad počneš da radiš. Tih 15 minuta će ti biti kao kuća. :zloca:
Jovice do 8 treba da stignemo a ne u 8. :d018: :a080:
nezaboravite nogaru od stola :a010:
ma slomio Mirko :a084: :vidiga:
e jbga,al nemojte kasniti... :whistling:
Necemo, vodim ja racuna o tome :maul: :naughty: :a084:
Whitesnake
29.09.2007, 23:18
Samnom ide i tamnoplavi r4 mog komsije Gorana... E jedino ako njemu nesto iskrsne kasnicemo... :whistling: :a052:
dolazimo zajedno s dva auta dekica i ja.kasnimo ako njemu nesto iskrsne. :whistling: :osmeh: