Puna verzija : Bela Crkva - detaljne pripreme
Renault 4
14.07.2007, 18:40
Dakle, ako se ne varam, poslednji vikend jula je rezervisan za BC.
Hajde da se dogovorimo oko svega, ko ide, gde spavamo, koliko ostajemo, šta su nam planovi (sem roštiljanja i odmaranja) itd.
Whitesnake
15.07.2007, 00:10
Idemo u kamp i oko toga su se koliko znam skoro svi slozili jer je na Avali bila diskusija o satorima koje su uglavnom svi nabavili :)
Tamo postoji oko svakog jezera nekoliko kampova, mislim da treba prvo da odemo u ovaj gde je moj drugar vec godinama isao i jako je zadovoljan (auto moze pored satora, ko hoce 100din za struju da daa (neogranicena potrosnja), nocenje po osobi 250din, kamp je odamah pored jezera u kome moze da se kupa ima sredjena plaza, wc-i su renovirani, i nalazi se 5min kolima od centra varosice, a sad su otvorili i neku prodavnicu jako blizu tu pored kampa)
Pa prvi dan rostilj i kupanje, drugi dan mozemo da smislimo, jer koliko sam shvatio vecina je za varijantu rani polazak iz BGa i put do tamo, a drugi dan predvece da krenemo kucama, jer valjda ljudi imaju obaveza...
Ja samo znam da pokusavam da nabavim spirale za komarce :)
i da ovoga puta rostilj pece neko drugi a da Bibazoki, COkanj i ja odmaramo tj lezimo na plazi a hlad nam prave R4 palme i neke crnkinje koje nas hlade onim listovima :) :too:
Vrlo zainteresovan. Jel se sku[pljaju pare za nesto?
Whitesnake
15.07.2007, 13:18
Koliko znam ne, svako za sebe pa onda svi zajedno...
U pitanju je Vracegajsko jezero, a drugar je malopre tamo stigao i kaze da ce se potruditi da obezbedi mesto (rezervacije ne mogu) jer poznaje cuvare :) :too:
Renault 4
15.07.2007, 14:07
Nije Vračegajsko, nego Vračevgajsko, jer se nalazi pored sela koje se zove Vračev Gaj. :a084: Kada sam prvi put čuo za to ime umro sam od smeha.
Inače, sve što si naveo u prvom postu je OK i slažem se sa svim. :oki:
Hoćemo da delimo flajere?
Whitesnake
15.07.2007, 14:59
Pa i ovako nas je puno tako da ne bih, jer smo ok ekipa za sada, da ovo bude za nasu dusu, mislim da neko ne podje tamo a ono ne bude mesta, jer nas ce ici 30ak za sada (mislim ljudi, nazalost ne cetvorki)
Drugari R-4, nama (Borka i C.Dule) nije bas zgoda da se ide u B.C.krajem jula imamo radove na krovu kuce i neke tezge(snimanje vencanja).Tako da nam odgovara prva nedelj avgusta,no nismo mi presudni ali bi nam bilo zao da ispustimo Druzenje??? C.Dule
Whitesnake
16.07.2007, 13:39
Ajoj, pa bice druzenja, meni ne odgovara avgust jer pocinje ucenje :s25:
A koliko sam shvatio i vecini odgovara jul i spremili se ljudi :(
Ma bice druzenja nije oglavu, vaznija je kuca :a025:
Dogovorite termin pa sta bude? C.Dule.
Ma meni neodgovara nijedan vikend ali cu nekako da se snadjem pa makar dosao na jedan dan, u petak ujutro pa onda kuci nazad oko 22:00
ja cu moci samo jedan dan.verovatno onaj kad se ide.pa uvece nazad.eventualmo(ako smanjim potrosnju),dosao bi ujutru sl dan,da ne smanjujem kolonu.da ne ispadne,r4 krs,doslo ih npr 15 vraca se 14.bacen u jezero.uh,jezik pregrizo. :osmeh:
Whitesnake
17.07.2007, 12:27
ZNaci koji si ti car :a0181: :a0181: :a0181:
Ako se ne varam 3. avgusta je 46. rođendan "Četvorke". :a055:
Možda bi smo mogli nešto da organizujemo. :kolce:
Pretpostavljam da će za tortu u obliku "cipelice" biti suviše toplo, ali... mislite o tome. :osmeh:
Bilo bi lepo kada bi smo (do) tada uspeli da registrujemo klub. :a045: :vidbudale:
Whitesnake
17.07.2007, 15:52
A zar to nije malo previse blizu Beloj Crkvi... LJudi jos 11 dana spremajte satore i ko sto rece Bibazoki ne vise od 300gr mesa :) mene sramota sto sam prosli put nosio kuci...
Spremajte kupace... Kad se bucnemo u jezerce pa onda na topao rostilj i hladno pivo, a posto nema voznje uvece znaci malo vise hladnog piva :too:
А бре Снејче каће да научиш више на ову врућину уз добру клопу иде ШПРИЦЕР бре :a080:
А бре Снејче каће да научиш више на ову врућину уз добру клопу иде ШПРИЦЕР бре :a080:
:a025:
ZNaci koji si ti car :a0181: :a0181: :a0181:
hvala hvala.volim da ga voyim pa to ti je.a onaj put do B>Crkve je fenomenalan!!!!Plus druzenje,rostilj,ma dolazim drugi dan,makar i u 5 posle podne,pa da se samo vratim s vama!!! :s35:
Whitesnake
18.07.2007, 14:15
Belo vino uz belo meso, a crveno uz crveno, al od crvenog oce glava da boliiii :s25:.
Ajde sad a ti priznam da si upravu :too:
Renault 4
19.07.2007, 14:34
Kada krećemo i gde se nalazimo?
Renault 4
19.07.2007, 18:15
Pa aj da ja predložim.
Pošto idemo preko Pančevca, može na parkingu kod Pionira (gde je bilo jedno od okupljanja na kome nisam bio jer nisam znao da postoje manijaci poput mene) recimo u 10 sati 28. jula.
Kome odgovara neka digne ruku, kome ne, neka se potrdui da bude tamo. :kolce:
ja se slazem.odgovara. :osmeh: :a052:
Whitesnake
20.07.2007, 07:55
Mesto odgovara, al ajde ako moze ranije zbog vrucine, e sad nezgodno zbog onih koji dolaze u BG (i putuju 2h :whistling: ) AJ bar 9 ako ne mozemo ranije...
BIBAZOKI
20.07.2007, 14:49
:mahanje:Obrati pazhnju :mahanje:
Ima moj post u "sledecha destinacija" pa prochitajte... :smile: :smile:
Renault 4
20.07.2007, 16:37
Mesto odgovara, al ajde ako moze ranije zbog vrucine, e sad nezgodno zbog onih koji dolaze u BG (i putuju 2h :whistling: ) AJ bar 9 ako ne mozemo ranije...
E čoveka. Znaš ti šta znači sat vremena sna, a šta sat vremena ranije krenuti? :laugh:
U 10 i nemoj da previše filozofiraš, najmlađi si i ćuti. :kuler: :a052: :zloca:
Mis'im da bi polako trebali da krenemo da se izjasnjavamo ko ide-neide :smile:
Dakle komsija Zoki je tamo vec u petak, a Joca i kompanija vam se pridruzuju 29-og ujutru, dakle drugug dana. Taman da vas razbudimo prepoznatljivom sirenom :zloca: i za kuvanje kafe naravno :laugh: Posle se vrcemo sa vama da ispresecamo par Audija :kuler: :a050:
Whitesnake
20.07.2007, 18:24
A pa na sta bi licilo bre ovo kad bih ja popustio :a080: :osmeh:
Ajde u 10 al posto ces biti naspavan sad ces da peces rostilj, ima onom hvataljkom da te jurim dok ne ispeces :whistling: a ja cu da odmaram :lazy: :a055: :a052:
Ovako ja idem i pored mene Strahinja svi ga znate, jos 1 decko i 2 devojke, 1 ide kod admina u kvatra...
Ja cu da kazem da ide i Dr. Miki sa prijateljem , a sad dal sa 1 ili 2 renoa ne znam (ako Miki stigne da registruje svog).
Na pismo se iskreno nadam da ce odgovoriti mada tesko, jedan drugar je vec tamo bas u tom kampu (jos od pre 7 dana) i poznaje cuvare, pokusao je da rezervise, al kazu da ne moze nikako... Ma ce se snadjemo i stanemo :)
A ako nema mesta samo oni sa muzikom smeju unutra, uu breee odo da ugradjujem ziku, gde bre da spavam bez zmije http://www.freesmileys.org/emo/sport033.gif (http://www.freesmileys.org)
Ja mislim da je kasno u 10 00h
Ali sve to dzabe, kad Beli Zmaj i dalje ne radi. Jel ima neko da me slepuje do majstora ? ili do Bele Crkve?
Renault 4
21.07.2007, 16:16
1 ide kod admina u kvatra...
Najlakši ide kod mene zbog guma. Neka od te dve. :whistling:
Kako stojite sa šatorima? Ja imam za sebe i Sanju. Imate na pijaci za 20-30 evra one standardne šatore za 3-4 osobe. I stvarno su kvalitetni. Mogu da potraju godinama.
Jel nosimo samo hranu za pečenje ili nešto suvo poput kobasica itd. za sutradan? Ako ne ispečemo sve, a ostavimo meso u onim frižiderčićima, da li će se pokvariti preko noći?
Whitesnake
21.07.2007, 18:54
Pa zavisi koliko pingvincica natrpas, al opet ne znam, ma ostave rostilja ko i uvek...
Pa najlaksi je ovaj decko :)
A za sator je danas STrahinja obucavan u dvoristu od strane dede :a0181:
Jel nosimo samo hranu za pečenje ili nešto suvo poput kobasica itd. za sutradan? Ako ne ispečemo sve, a ostavimo meso u onim frižiderčićima, da li će se pokvariti preko noći?
A zasto ne bi kupili tamo mandzu :naughty: :naughty: :naughty: :siroma:
BIBAZOKI
21.07.2007, 22:52
:smile:
Ideja o kupovini mesa tamo meni se dopada i mislim da je najmanji rizik od kvarenja. Brate, ovde k'o da se preselila Afrika... :fijufiju:
Za doruchak, odnosno vecheru svako bi mogao za sebe da organizuje kako mu odgovara. U Subotu mozhda organizovati zajednichki roshtilj a za Nedelju bi vech bilo mnogo(opet ona ista Afrika).
B. Crkva je jako lepa i treba se proshetati po gradu i kolima i peshke ...
To su moja razmishljanja a biche kako se usaglasimo, mada iz iskustva znam da najbolje ispadne kada je ne bash preterano organizovano. :uredu:
Whitesnake
22.07.2007, 00:18
E jesi upravu :a0181: , al za setnju teze :)
A u nedelju bi mogli svi kolektivno na burek ako postoji tolika pekara...
Il pastete i leba i sardine...
Ja cu dinje da zderem...
Donece Joca ujutru peceno prase :a084:
Whitesnake
22.07.2007, 00:40
Ma vola bre :a049:
Pa jes treba namiriti te potrebe..... :s25:
Whitesnake
22.07.2007, 00:45
Pa ako vule bude pekao rostilj, ja bih ipak spremio tog vola inace ce nas nadziveti cetvorke...
Renault 4
22.07.2007, 01:03
More tebe ču da ispečem na ražnju. :zloca:
Inače, ako vam treba vodič, tu sam. Moja ex-devojka ima babu i dedu tamo i prično sam upoznat sa mestašcem.
A ima pekara, zlo kako je dobar burek. :a080:
Whitesnake
22.07.2007, 11:16
Evo rrrrrrrrreseeeenjaaaaa :fijufiju:
Whitesnake
22.07.2007, 19:29
Joj nisam dobro procitao mislio sam da si rekao na rostilju, i to bih ti oprostio al ovako si mrtav :maul: :maul: :maul:
Evo narode vremena, valjda je slicno, mada lazu za temperaturu :a122: :s12: :d018:
http://www.aladin.info/vremenska_prognoza/index.php?id=YIXX0005&length=10
Znaci lepo taman kako treba
BIBAZOKI
22.07.2007, 20:11
Narode!
Evo moje prepiske sa B. Crkvom. Sutra chu zvati i kamp telefonom pa da vidimo.
Ovo shto sam rekao za B. Crkvu u vezi shetnje, biche nam zadovoljstvo da nam Sanja malo ispricha o gradicu, koliko zna. Mi nikada nismo tamo bili i radujemo se odlasku. :a049:
:a055:A Mare i ine lenchuge neka se izlezhavaju pored jezera. Ne marimo mi... :kolce:
VELTOURS
veltours@neobee.net
----- Original Message -----
From: Zoki
To: veltours@ptt.yu
Sent: Thursday, 19 July, 2007 18:15
Subject: obavestenje i par pitanja
Poštovani prijatelji,
Želim da vas obavestim da Klub ljubitelja Renault-4 automobila Srbije planira da 28. i 29. 07. (jedno noćenje) organizuje druženje svojih članova u autokampu na Vračevgajskom jezeru u B. Crkvi. Očekuje se relativno mali broj ljubitelja ovih automobila a većina dolazi porodično. Mislimo da broj automobila ne bi premašio 10-tak a broj osoba oko 30, računajući i decu.
Kakve su prostorne mogućnosti u vašem kampu na Vračevgajskom jezeru za prijem povećanog broja kampera sa obzirom da je puna sezona u toku?
Da li je moguće unapred rezervisati prostor za cca 10-15 kamp jedinica sa automobilima jer bismo mi želeli, ukoliko je izvodljivo, da budemo skoncentrisani na jednom mestu i u hladovini (najavljuju toplo vreme i za sledeći vikend)?
Da li je dozvoljeno u okviru kampa paljenje roštilja u kutijama za roštilj (to je inače tradicionalno na svakom dosadašnjem okupljanju naših članova)?
Da li možete da nam pošaljete cenovnik da bismo mogli da obavestimo naše članove koji planiraju dolazak koliki će biti troškovi smeštaja?
Sa poštovanjem Zoran MInić, Beograd
Inače, naš sajt je na adresi http://www.renault4serbia.com/ pa ako ste zainteresovani možete nas posetiti i informisati se o radu našeg kluba, koji postoji relativno kratko vreme ali je veoma uspešan.
Postovani,
Detaljne informacije o kampu na Vracevgajskom jezeru mozete dobiti na recepciji kampa: 013/853-708, a mi koristimo priliku da Vam preporucimo svoj klimatizovani restoran u Villa JEZERO kod Glavnog jezera. Napominjemo da je tog vikenda na istom mestu i skup motorciklista, pa preporucujemo i kontakt sa g-dinom Vladanom Perisicem 063/77-27-112.
DOBRO NAM DOSLI!!!
Whitesnake
22.07.2007, 20:40
E svaka cast, a za motoriste ne brinemo ove godine ih ni priblizno nece biti kao prosle, znam jer ence biti organizovane dobre svirke kao pre, drugar je pricao sa menadzerom Kraljevskog Apartmana koji je trebalo da svira...
Samo znaci ta mesta nekako da rezervisemo... :a025: :a0181:
Renault 4
22.07.2007, 21:54
Ovo shto sam rekao za B. Crkvu u vezi shetnje, biche nam zadovoljstvo da nam Sanja malo ispricha o gradicu, koliko zna. Mi nikada nismo tamo bili i radujemo se odlasku. :a049:
Zoki, il ne čitaš ili je nesporazum. Sanja mi je sadašnja devojka, a devojka sa kojom sa bio pre nje ima babu i dedu tamo, tako da ništa od priče. Videću da stupim u kontakt sa nekim ljudima tamo koje poznajem, pa da sredimo neko mini razgledanje, mada nema tamo bog zna šta. ???
Jesmo dogovorili mesto i vreme? Subota, Pionir u 10:00?
Samo se vi dogovarajte ali od mene nema nista , ja nemogu jer su mi to udarni dani i gubim mnogo ako neradim, Takav mi posao da moram da radim za vikend, sledece okupljanje ce mo se videti mozda bude i ovde na Kosmaju , stvar dogovora , meni odgovara uvek ako je jedan dan ali dva dana i to vikend ja to nemogu da priustim, ali lep provod vam zelim
Whitesnake
22.07.2007, 22:11
A Vuleee ajde molim te ranije, jer krenucemo u pola 11 najranije i 2 sata puta po naj naj najvecoj vrucincini, juce sam isao autoputem 120(probao novi karb) i pored otvorenog prozora siba vruc tj vreo vetar....
Снејче не кукај па он из НСа мора да крене ондак у 6 а мислим да то студенту тешко пада :a084: Ми 4+2-1 смо за и полако прикупљамо опрему само нам фали још шатор
:a080:
Whitesnake
22.07.2007, 22:33
Kako hocete, meni je bar lako peskiric oko vrata ko taxista i zaledim flajku vode, al nemojte posle da kukate, da ne nosim stvari lako bih otvorio bih gepek ko sto su ljudi poceli masovno po gradu...
I ja sam za to da krenemo malo ranije Vule ajd jedan dan mozes ranije da ustanes pola dana ce da nam prodje u putu i raspakivanju realno :a052:
Najbolje je da podjete oko 7 sati jer dok tamo stignete treba vam mozda 2 sata ako ne i vise i dok se smestite bice i 12 sati , a ako kasnije krenete proce vam ceo dan dok se smestite i sredite
Од Панчевца до БЦ преко Ковина има око 100 км тако да за 2 сата лангзам стижемо :a055:
Neb' da se mesam al mislim da bi u 10, 11 trebalo da budete u BC. Krenuti na kampovanje u 10:30 ujutru je... :wacko:
Apsolutno se slažemo kolega :a055: ja mislim da je skup u 8 00 mnogo pametniji :a014:
pa malo je preterivanje u 8h.kako ce admin,u 7 da krene?nije u redu.mozda 9,pola deset,pa bi ok bilo.
A zasto Novosadjani uopste moraju da dolaze u BG??? Nadjete se lepo na putu i gotovo... Sto bi dzabe oduzimali vreme i mucili ljude bezveze
ima i tu istine... :kuler:
Admine mi ovo za tvoje dobro :smile:
Renault 4
23.07.2007, 00:28
Fašisti jedni. :c070:
Ma može bre i u 5 ako treba. :kolce:
Dogovorite se kako vama odgovara, sat vremena ništa ne znači, ja to samo malo Mareta onako od pozadi. :naughty:
A neću da se nalazimo nigde usput, krećemo zajedno. Doduše, bliži je meni put preko ZR, nekih 20 km, ali je u mnogo gorem stanju nego da lepo idem auto-putem ko gospodin čovek u četvorki. Još kad stavim cvikere onako zatamnjen, ihaj! :a052:
Fašisti jedni. :c070:
Ma može bre i u 5 ako treba. :kolce:
Dogovorite se kako vama odgovara, sat vremena ništa ne znači, ja to samo malo Mareta onako od pozadi. :naughty:
A neću da se nalazimo nigde usput, krećemo zajedno. Doduše, bliži je meni put preko ZR, nekih 20 km, ali je u mnogo gorem stanju nego da lepo idem auto-putem ko gospodin čovek u četvorki. Još kad stavim cvikere onako zatamnjen, ihaj! :a052:
ja te branim! :a122: al nemojte u 8 samo!!
Kako 'ocete :osmeh: Ali Vule nalazenje na putu ti je bolja opcija :a034:
Renault 4
23.07.2007, 00:33
Nisam ja "stoperka" sa mosta kod Beške pa da me kupite usput. :d018:
Ti nas ustopira kod pumpe onomad u NS :a050: :a050: :a050: :a010:
Renault 4
23.07.2007, 00:37
Bar nisam boje čokolade. :a084:
:a084: :a084: :a084: :a084:
Ajde dogovoricete se vi vec... Nemo se :maul: :maul: :a058: :a058: samo :a050:
Renault 4
23.07.2007, 00:47
Ček, ček, ček... kako to "vi"? Šta je sa tobom? :a070:
Ne citas sinak.... :a050: Mi dolazimo drugog dana :kolce:
Renault 4
23.07.2007, 00:52
Sada sam išao u nazad i našao sam. :c062:
Ma zabrinuo se ja, neće biti ko da me gađa frizbijem. :zloca:
BIBAZOKI
23.07.2007, 08:26
Ne bih da budem destruktivan mada sam ja vech u "nekim" godinama pa je valjda razumljivo, ali stvar se izgleda malo komplikuje. :a0301: Upravo sam razgovarao sa recepcijom kampa u B.C. Oni ochekuju oko 5000 bajkera i to vech u petak. Chovek mi je mal'te ne toplo preporuchio da ne dolazimo jer kazhe da bi i on najvishe voleo da bajkeri i ne dolaze u B.C. nikada. Lako mozhemo da naslutimo zashto tako misli. Ne znam shta raditi. Da li sada na vrat na nos menjati pravac ili kako? Tu smo pa da odluchimo. Vremena do subote ima dovoljno a josh nismo krenuli, jel'tako? Pokushachu josh telefonom da se raspitam u vezi svega. :smile:
BIBAZOKI
23.07.2007, 09:01
:smile:
Razgovarao sam sa bajkerom koji je kao glavni organizator njihovog okupljanja i sa nekim Sashom iz Turistichke Organizacije B.C. Oni su mi kazali da bajkeri imaju potpuno odvojen prostor gde je svirka i gde oni budu a da postoje dva kampa, na Vrachevgajskom i na Velikom jezeru i da je to udaljeno prilichno od bajkerskih dogadjanja mada kazhu da su oni u sushtini po celom gradu.
Ja sad odoh da radim pa chu kasnije opet josh malo da se raspitam. Nadajmo se najboljem a tako che i biti... :a0181:
Na kraju kada dodjemo tamo niko nas neche vratiti nazad a mesto za nekoliko shatora valjda che da se nadje, 'ebiga... :uredu:
Whitesnake
23.07.2007, 14:10
Ja sam to vec rekao negde, al ajde najmladji pa nece niko da slusa :maul:
A bajkera nema sanse da bude 5000 do sada ih je dolazilo max 1500 a ove godine ce manje...
E sad bih zamolio ako ima jos jedno mesto kod nekoga hoce jedan moj drugar jos da ide, pa ako moze za druga muzicara... Koji nosi gitaru... :too:
Vidim da se svi slazete da ranije krenemo znaci vreme je 8.30 ura odgovara svima? :kolce: :kolce: :kolce:
Whitesnake
23.07.2007, 15:17
U 8 a Vule ce stigne do 8:30 valjda, prosli put smo prokuvali zbog njega...
AJ bre u 8 ljudiiii da stignemo do pola 11-11...
BIBAZOKI
23.07.2007, 16:01
:smile: :smile:
E, ovako!
Malochas mi se javio g-din Simeon sa recepcije kampa na Glavnom (ne Velikom, kako sam ga ja izmislio) Jezeru. To je po njegovim rechima vechi kamp od Vrachevgajskog i malo je blizhe gradu. Posle razgovora sa svojim poslodavcem on che nam obezbediti dovoljno prostora da budemo grupisani i to u, kako je rekao, lepoj hladovini, jedino shto je mesto malo udaljeno od obale jezera, ali ne u stotinama vech u desetinama metara. Takodje mi je rekao da su bajkeri odvojeni i da praktichno nemaju dodira sa kampovima a da se sa njima mozhemo sresti za vreme defilea koji je u samom gradu.
Znachi da se stvar povoljno odvija, jedino da vi usaglasite vreme polaska da bude ranije i da se konachno utvrdi barem priblizhno koliko nas ide.
Shto se mesta za gitaristu tiche mi, na zhalost, nemozhemo da pomognemo, a i idemo dan ranije. Neka momak podje, svakako che se vech kod nekoga udenuti...
naci ce se mesta.kod mene ce biti.ako je i pojacalo,ondak ce biti malko tesno...i ako nije alergican na duvan :osmeh:
Whitesnake
23.07.2007, 18:37
E sad da pitamo cika Mirka koje je mesto lepse, jel da prvo probamo na vracegajskom pa ako nema mesta onda da idemo na Glavno :laugh:
Ево овако да каже чика Мирко шта има:
1. *бали те мотористи :a010:
2. Оба језера су лепа и све је јако близу једно другог, а све заједно 500м од града
3. Обзиром на гужву (које ће извесно бити, само питање колике) ја бих послушао старијег , искуснијег и обавештенијег колегу Зокија и не бих губио време покушавајући да се уденем на Врачевгајско, него бих право на Главно, где ће нам све већ бити фино обезбеђено.
4. Што се тиче поласка, гласам за што ранији, односно 8 - јес да нам се возила климају, ал немамо климе!
5. Мислим да је крајње време да се постави тема за изјашњавање колико нас тачно иде.
Хвала на указаном поверењу :fijufiju:
Whitesnake
23.07.2007, 18:54
Jel situacija sledeca: (ako gresim ispravljajte)
Petak, ide Bibazoki za zauzme busiju
SUbota u 8 kod Pionira Pasha, Mirko,Gavrilo, Vule (ce da kasni) i ja :a070:
Nedelja: Jocadjole zabusavaju malo, al oprastamo ako donesu ladne dinje i Gavrilo sa mackom koliko sam shvatio dolaze...
AKo sam nekog zaboravio nek se ne ljuti vrucina jeeee....
То је то, колико сам и ја пратио на часу ... :c062:
Али ... чек, чек ... какве диње?? Зар није неко спомињао прасе и вола? :osmeh:
Renault 4
23.07.2007, 19:07
na Glavnom (ne Velikom, kako sam ga ja izmislio) Jezeru. To je po njegovim rechima vechi kamp od Vrachevgajskog i malo je blizhe gradu. Posle razgovora sa svojim poslodavcem on che nam obezbediti dovoljno prostora da budemo grupisani i to u, kako je rekao, lepoj hladovini, jedino shto je mesto malo udaljeno od obale jezera, ali ne u stotinama vech u desetinama metara.
Mislim da se to jezero zove Gradsko. No, nebitno. Znam gde je taj kamp i nije te slagao za ladovinu. Debela je zaista. Do Vracevgajskog jezera ima par minuta odatle i stvarno je taj kamp na obali jezera. I to na suprotnoj obali od gradske plaze. E sad, jedini problem je sto je to jezero najprljavije od svih. Vracevgajsko je mnogo cistije i lepse i ima manje ljudi. Taj kamp je prilicno velik i verujem da ce biti mnogo ljudi, pa cisto da se zna. :smile:
Renault 4
23.07.2007, 19:09
Vule (ce da kasni)
Kad te tresnem necim u tu glavudzu, ima da te nema. :a080: :zloca: :a055:
Jel situacija sledeca: (ako gresim ispravljajte)
Petak, ide Bibazoki za zauzme busiju
SUbota u 8 kod Pionira Pasha, Mirko,Gavrilo, Vule (ce da kasni) i ja :a070:
Nedelja: Jocadjole zabusavaju malo, al oprastamo ako donesu ladne dinje i Gavrilo sa mackom koliko sam shvatio dolaze...
AKo sam nekog zaboravio nek se ne ljuti vrucina jeeee....
sa mackom a? :maul: :osmeh:
ne sa macom,sa curom verovatno... :a080:
Renault 4
23.07.2007, 19:17
Ko ti vozi curu do BG-a? :whistling:
Renault 4
23.07.2007, 19:20
Jos nisam tako zvao svoj auto. :a084:
Jos nisam tako zvao svoj auto. :a084:
:maul: pazi!!! nemoj da si navalentan. :zloca:
salim se,vozi je VULE transport.brzo i zatamnjeno!!! :osmeh:
BIBAZOKI
23.07.2007, 19:25
:smile: :smile:
A meni se chini da je bilo neshto vishe zainteresovanih??? Mada ne marimo mi...
Ona pricha o kvantitetu i kvalitetu uvek je aktuelna :a048:
A sta se desava sa Savom?ide li i on na jezera?
Ај бре поставите тему за изјашњавање па да видимо колико нас је :a080:
Whitesnake
23.07.2007, 19:56
Sava je tad uveliko u krusevcu...
I sta sad da radimo za kamp i za jezera...kako biti pametan?
Vule moram da ti vratim za ono zatezanje oko vremena, al da si kasnio jesi :a010:
Gavrilo mislio sam na zivotinju... A al si ga slozio Vule brzo i zatamnjeno sad ce obozavateljke da mu dodju ispred gajbe :a084:i da mu dele gacice :a084:
Whitesnake
23.07.2007, 20:05
Pa posto ima 5 automobila samo tj Zoki ide ranije znaci kao 4 dolaze u guzvi :),sad cu da proverim kod druga dal ima mesta na Vracegajskom, jer su bungalovi odma pored zbog Mirkovih... A JocaDJole i Gavrilo ako nema mesta mogu parkirati kola 2m od nas sa druge strane ograde ako je frka, mada meni je drug rekao da ce mozda biti mesta (ja mu rekao da nas dolazi 15 automobila) :)
Ljudi a jel ide Djole/Bill?
Снејче убедио сам Јелену 4+2-1 да спавамо у шатору ,који још увек немамо, али нешто се мислим па средиће Снејк музику па могу и ја ваљда шатор :a010: :a084:
Whitesnake
23.07.2007, 20:37
U bre ljudi sad ce suh sa ovim drugom...
Kod Vracegajskog je guzva i on kaze da mesta za nas 16 koji bi spavali tamo jedva moze da se nadje ako bi islo 2 po satoru, e sad da vidimo koliko satora ide...
Takodje mi rece da su u onom drugom kampu bili malo neljubazni prosle godine...
E da na vracegajskom je zabranjeno paljenje vatre u kampu, pustanje ,muzike itd...
Не разумем зашто опет прича о том Џивџанском језеру кад је Бибазоки све упричао за оно главно?И опет ..али те мотористи
Whitesnake
23.07.2007, 20:44
Ma kakvi bre motoristi, sta ja imam sa njima :d018: :a010:
Ok neko rece da je vamo cistija voda, a i ti si prvobitno imao plan sa bungalovima, eto zato, e sad necu vise nista da radim, idem da cekam subotu ujutru...
Ако нам је колега Зоки средио место лако ћемо да претрчимо џаду и да се купамо на другом језеру и немо се љутиш илити што каже Гаврило да шириш хејтове? :too:
ne siri,baca :naughty: :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Renault 4
23.07.2007, 21:23
Što se tiče mog brojnog stanja, idemo Sanja i ja sa šatorom u kom ima mesta za nas. Znači ja ne zavisim ni od koga, tako da možete da se lakše organizujete.
I Mare stižem do Pionira pre tebe. :a010:
Whitesnake
23.07.2007, 21:26
E ako stignes ima da ti pomognem oko rostilja malcice toliko od mene :whistling:
Što se tiče mog brojnog stanja, idemo Sanja i ja sa šatorom u kom ima mesta za nas. Znači ja ne zavisim ni od koga, tako da možete da se lakše organizujete.
I Mare stižem do Pionira pre tebe. :a010:
nemojte se trkati.neces biti sam u autu. :a084:
Whitesnake
23.07.2007, 21:33
Vidi kako brine, mica nasa Gavra :)
Ma Vule to obara kad mu se ide u wc, ko sto su ga onda na radaru uvatili da je isao brzinom svetlosti... :a0266:
Renault 4
23.07.2007, 21:36
E da su me danas zaustavili, ubedio bih ih da im radar ne valja. Pa mislim ko bi im poverovao da R4 ide 150. :a084:
A i ja se trkam samo kada sam sam u kolima. :uredu:
alo snejkce,moja cura s Vuletom stize iz NS-a.zato ja kazem.a i da ima ko slike da stavlja gde mi pogresimo :naughty:
Whitesnake
23.07.2007, 21:41
Ma skapirao ja, zato i kazem, znam da o Vuletu ne brines :)
E to zatrkanje kad si sam delimo misljenje :a025:
BIBAZOKI
23.07.2007, 21:42
@RENAULT 150kmnph
Ah deco, deco... :fijufiju::d018: :a122::s12: :maul: :a058:
Juche sam ishao SAM i prazan u Opovo sa crvenim da mu zamenim poluosovinu, desnu i ulje. Opustio sam ga i ja 150 p[o cajgeru. Ujutro, Nedelja, nigde nikog. Nisam smeo da slikam a sam, jebiga...
Shta chesh. Mladost ludost, :a080: starost blesavost! :fijufiju:
Renault 4
23.07.2007, 21:49
Ma opušteno ljudi, ovo je možda peti put u životu da sam ga nagazio preko 140. Pa ima taj auto dušu. A danas mi baš bio neštu merak da ga nagazim. Retko prelazim i 120, jer se između 120 i 110 oseti razlika u potrošnji, a 10 minuta mi ništa ne znači, sem kada idemo na Avalu. :whistling:
BIBAZOKI
23.07.2007, 21:52
Ma opušteno ljudi, ovo je možda peti put u životu da sam ga nagazio preko 140. Pa ima taj auto dušu. A danas mi baš bio neštu merak da ga nagazim. Retko prelazim i 120, jer se između 120 i 110 oseti razlika u potrošnji, a 10 minuta mi ništa ne znači, sem kada idemo na Avalu. :whistling:
:oki:
adresa za ramažene & "diskretne :a010:":
http://www.belacrkva.co.yu/st1srpska.htm
MALI SAVETI:
1. POVEDITE S U V O Z A Č A!!! /VRŠAC i sve ostalo/
2. MURKE IMA-PAZITE NA SULUDU BRZINU....osetih u svom novčaniku....
3.ko ima-neka ponese MBK!!! (...šatore, vreće, "pribor za ulov", traktorske gume-juhhuuu.... :a036:) I MLOGO "+" energije...ja sum tamo vo petak-kome mešto zatreba:064/2 478 478)
Đole
Whitesnake
24.07.2007, 00:28
Ovo za vrsac mi nista nije jasno...
E i ovo ti si tamo od petka jel tako?
Renault 4
26.07.2007, 13:56
E neko mora da ponese malu lopticu da igramo picigen. :a080:
I šta sa mesom, nosimo odavde ili kupujemo tamo?
sutra jurim lopticu za PICIGIN,ne verujem da jos neko to voli a nije s mora!!!! :a049: :a049: :a049: :a0181: :a0181:imao sam je original lopticu zapicigin,i dam je drugaru da nosi za cg. :a122: :d018: :s25:
nabavicu je pa makar ceo kineski morao obici.valjda ce jos neko da igra?super je igra.jos da ima loze(13.juli)....
a za meso,mozda je najbolje da se za subotu ponese,a za nedelju kupi tamo.
Renault 4
26.07.2007, 14:26
Mi u Novom Sadu to zovemo picigEn. :a010:
Slažem se za meso, s tim da treba uzeti u obzir da je nedelja i da smo u selu. ???
Na primorju(CG i CRO) se zove picigin,a u Cro ima i nezvanicno svetsko prvenstvo.mislim u Zadru il Splitu.najjaca igra.al cemo tesko naci pravu lopticu. :a026:
Šta je PICIGEN? Sorry za :a0266:, ali stvarno me zanima.
BIBAZOKI
26.07.2007, 16:03
'ebiga. :a024: Ja ni ne znam shta vam je to. ja znam za badmington i tako a za taj picogen...nikad chuo.
Ajd' pa videchu... :mahanje:
Da! Za meso kako hochete. Sada je malkicko popustila vruchina a mi i nismo planirali roshtilj i za drugi dan. Biche preterano barem shto se nas tiche a i obichno ostane pa che da se glocka pomalo i uveche a i sutradan, videchete. Znachi da bi moglo i da se ponese od kuche. :uredu:
Renault 4
26.07.2007, 17:13
Evo šta je za mene picigen:
Uđete vas 5-6 u vodu do iznad kolena, a ispod dupeta i imate jednu malu lopticu (kao recimo loptica za tenis) kojom se dodajete, tačnije odbijate lopticu od sebe i fora je da ne padne u vodu. Da bi izbegli da padne u vodu, često je potrebno baciti se. Zato ne valja ako je voda mlogo plitka da se ne povrediš, a ne valja ni ako je duboka jer ne možeš dovoljno da se baciš. :osmeh:
A što se tiče mesa, priča završena. Prvi dan roštilj, sutra ujutro vas vodim na burek, a posle sendviči ili ostaci od roštilja. :oki:
90% se slazem za opis picigina. :osmeh:
ali,moze igrati od 2 do mnogo ljudi.dubina je do kolena.a povrede,ko i svaki drugi sport.ja sam imao oziljke po stomaku bilo malo krvi,al zato je tu i loza,naravno,za unutrasnju upotrebu. :osmeh: izvinte za :a0266: :smile:
Е људови ја се озбиљно спремио за БЦ :too: Једва склопих ово чудо,али смо успешно утренирали :a0181:
http://img130.imageshack.us/img130/9999/acmedm0.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=acmedm0.jpg)
http://img161.imageshack.us/img161/9541/bravoyl8.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=bravoyl8.jpg)
He he, Mirko kamper. :a084::a010:
He he, Mirko kamper. :a084::a010:
Е да знаш озбиљно се спремам :lazy:
Lepo sam ti nudio sator a ti??
C.Dule
BELA CRKVA JE VAROŠ :a058:, A NE SELO :a122:
Whitesnake
27.07.2007, 19:35
Mirko jel nije palo pominjanje familije ovaj put :laugh:
Ja ocekujem sutra tebe sa prikolicom onom Adriom sa 2 osovine a u njeoj sta? Pa sator :a010:
Jo vec me vata euforija, sad cu do Maxija da kupujem, malopre dodjoh iz Koceljeve...Imam malo iznenadzenje za Mirka :a010: sutra kad porani :a010:
KO JE HRABAR....SMIŠLJAM MALI I ČUDNI IZLET...
PS.KAMERA TU!
1. IZLETI: VRŠAC SA MOGUĆMOŠĆU LETENJA ILI SKELOM DO cca SREBRNOG JEZERA, A PRE SVEGA "RAMSKE TVRĐAVE"
2. KOME JE DO HOTELA-NAJSKUPLJE JE "JEZERO", IMAJU SAMO 1KREVETNE (U 20:08H) I KOŠTA 750 DIN., ALI UVEK POSTOJI I MOGIĆNOST PRIVATNE VARIJANTE ( ZA ONE KOJI NEMAJU ŠATORE ILI IH BAŠ NE LJUBE)
VAŠ,
ĐOLE
a ta skela 700 din.lopovi.pre bih se vratio na kovin i sd!
1. IZLETI: VRŠAC SA MOGUĆMOŠĆU LETENJA
VAŠ,
ĐOLE
Mmmmm letenjeeee :too: :too: :too:
ZNAM TE LIJO! LETENJE TI U DUPETU-AKO I NE USPE VRŠAC (A KAO ŠTO MISLIM DA TI OBEĆAH NA AVALI) IMA DA LETIŠ-PRAVAC...HMMM, ALI BIĆE I UVEK MI JE DRAGO DA GA PUTNEM U AVIJONČE!
ĐOLE
Ma opusteno bwe letecemo inma vremena sutra idemo da se opustimo i napijemo kao dupeta-nema voznje oeeeeeeee :too: :too: :too:
Jos samo 9.5 sati do polaska trese me putna groznica odoh da kuntam bice me lakse!
noc :laugh:
Lepo sam ti nudio sator a ti??
C.Dule
Хвала најлепше као да сам га узео,али сам пре или касније морао да га набавим јер сада можемо заједно на камповања :a055:
NEK MI NEKO DA BR.MOBILNOG!!!
Mirko jel nije palo pominjanje familije ovaj put :laugh:
Ja ocekujem sutra tebe sa prikolicom onom Adriom sa 2 osovine a u njeoj sta? Pa sator :a010:
Jo vec me vata euforija, sad cu do Maxija da kupujem, malopre dodjoh iz Koceljeve...Imam malo iznenadzenje za Mirka :a010: sutra kad porani :a010:
Богами како ова гомила у кухињи расте ја ћу сутра изгледа камијоном :vidbudale:
Јелте јол носи још неко пуно ствари :a014:
Whitesnake
27.07.2007, 23:12
Pa ja standardno, izgleda da ti i ja ovde jedini privredjujemo ovi se samo izlezavaju, jaooo al ce neko sutra da mi pece rostilj ili ce da radi frizbi... :maul:
А шта ти је то стандардно :a014:
Whitesnake
27.07.2007, 23:18
Pa i ja tovarim ko konj na belog iako ima nove amortizere sve... :s25: :s25: :s25:
Zoki se vec smestio u sator, krenuse da spavaju. Ceka vas sutra. Srecno! :smile:
Danke shen bite shen :vidbudale: :a050:
Их вилге махт гелендер кликинг кофер унд ајне шофершајбна :fijufiju:
Und ajne klajne naht muzik :naughty: