Puna verzija : KALENDAR OKUPLJANJA 2011!
E pa ljudi,pocesmo ovu pricu u Cortanovcima ,pa da je nastavimo ovde! :uredu:
Dakle,u ovoj temi mogu se upisivati kada se planiraju okupljanja u Srbiji i vani.
Glavni razlog je da bi sto bolje isplanirali i uklopili okupljanja,a i sredstva za ista!
Pa sad raspalite,a KV CREW zvanicno predaje kandidaturu za slobodne termine! :kolce:
Whitesnake
30.11.2010, 21:30
April Beograd, klasika :osmeh:
Okupljanje u mađarskoj.
Verovatno u blizini segedina.
Termin: Početkom ili sredinom maja :naughty:
April Beograd, klasika :osmeh:
April u Beooograduuuu...
Zapeli za Čolu pa to ti je.
John Doe
30.11.2010, 21:48
Theney 15, 16 i 17 juli :kuler:
12 glasova za numeru April u Beogradu,stvarno, bas bi bilo dobro jedne lepe aprilske subote. pzd.
posto sam novi ovde, ne znam koju tezinu ima moj glas :a014: dao bih jedan neodredjen predlog: mislim da ne bi bilo lose da se u toku sledece godine odrze okupljanja kao skolske ekskurzije, nadjemo neko ok mesto ili dogadjaj (bar toga ima kod nas) vidimo, druzimo se, lepo se provedemo i upoznamo nove predele i ljude.
i ko zna, mozda pridobijemo nekog za "nasu stvar" (r4, naravno) :zloca:
sta mislite o tome?
Whitesnake
01.12.2010, 21:55
Do sada su i bila takva okupljanja, ko je bio zna, u vidu izleta jednodnevnog ili dvodnevnog kako kad...
onda predlazem da se u kalendar ubace kobasicijade, slaninijade, poneke ribarske veceri i da to postane tradicija :naughty:
:osmeh:
E da bi videli nesto novo racunajte Kraljevo u junu ili septembru! :kolce:
A plan,program,logistika je spremna vec odavno! :a034:
Whitesnake
02.12.2010, 16:42
Predlazem septembar da bi jun nekako ostao prazan sto zbog finansija zbog FR sto zbog obaveza :c062:
renault 4 tl 1981
04.12.2010, 23:53
Može li još koje okupljanje u Hrvatskoj osim S.B.Recimo meni blizu Rijeka?Ajde frik nagovorimo ekipu da dolete malo do nas šta kažeš na to?
Može li još koje okupljanje u Hrvatskoj osim S.B.Recimo meni blizu Rijeka?Ajde frik nagovorimo ekipu da dolete malo do nas šta kažeš na to?
Okupljanje Slavonski Brod zadnji vikend kolovoz(august) 2011 prema kalendaru RKH. :a055:
Ako se želi još koje okupljanje u Hrvatskoj bilo gdje može se organizirati ja sam za (Rijeka,Pula,Šibenik,Split,Zadar) :too:
Dragi moji kolege... :a0181: :a0181:
Da se odmah razumijemo... Tko god zeli doci u Rijeku ili blizu okolicu neka zna da je dobrodosao. :kolce: Sto se tice same organizacije doceka u Hrvatskoj i sto se tice mene i mojih planova - ja sam odavno rekao da ste i vise nego dobrodosli. Jesam veliki (pitajte Doktora :osmeh: )ali sam u biti vrrrrlo dobar i gostoljubiv (pitajte KaMilicu :a034: i Savudina Junajteda :osmeh: ) Ne kuzim zasto samnom plasite djecu i Gremline u autima, ali ajde... :osmeh: Pa sta - gonjam ljude na planinu, ali to je ljudi moji lijepo, poucno i na kraju krajeva zdravo. :kuler:
Sto se tice samog okupljanja u Hrvatskoj, vec sam nekoliko puta rekao da imam podosta ideja, nekoliko varijanti i nekoliko itinerera. Kako je ove godine, htjeli vi to priznati ili ne, glavno okupljanje L' anniversaire en petit géant :a080: ja sam mislio predloziti za iducu godinu, znaci 2012. jedno veliko okupljanje u Hrvatskoj.
Znaaaaam, znam :dry: da ce sad svi reci ''tko ziv tko mrtav do 2012. ali... Ako se spremamo na put u Francusku mozemo se spremiti i za jedno uistinu cool putovanje po Hrvatskoj. Od zanimljivosti tu bi bilo dosta voznje po prirodi i parkovima prirode, dosta nekih ''zaboravljenih stvari'' kao sto su stari obicaji i obrti (jedini preostali mlin/vodenica na Riječini, istina i Bog bez Vampirice/Leptirice, ali nije ni ovako lose za vidjeti :osmeh: grobnički i koprivnicki kovaci, istarski graditelji kažuna i slicno...) pa do obilaska pivovare i druzenja na grobnickoj pisti. :a080: Neznam da li ima zainteresiranih za pivovaru i Grobnik... :whistling: :whistling: Treba vidjeti.
Bilo bi dobro, a i uistinu coool da svake godine imamo po jedno veeeeeliko internacionalno putovanje/okupljanje - svojevrsni road trip. Ne samo da bi se jos i vise upoznali, nego bi nam to bio jedan oooogrooomni markentiski plus. Tko ne cita izmedu redova - neka zna da pricam o sponzorima!!! Za Hrvatsku ih imam(o) vec nekoliko zainteresiranih. Svaki od sponzora ubode neku kintu, poljepimo magnetne naljepnice na auto i Bog te veseli. Za iducu godinu opet oni kintu - mi opet magnetne nalje i opet te Bog veseli. Dve-tri godine tako pa da vidis reportazu na svim televizijama o ''Ludoj bandi sa Cetvorkama''.
Ja bi Vas sve ugostio i sutra i prekosutra i iduci tjedan i iduci mjesec, ali budimo realni... Em sva ova okupljanja po vec tradicionalnom ''skeđualu'' (Beograd, Sl.Brod i slicno), em Francuska, em sto nas odavno zovu ''Attila i Solex company''
Takoder... Volio bi odrapiti ono Katrasevo putovanje po alpskim prijevojima... Tu je i Zuzemberk... :a049: :a049: :a0181: :a0181: Katras :a0181: Ruza :a0181: :a0181: Andrej i Granata i cijela obitelj Prsina :a0181: :a0181: Tako da, nadam se da vidite zasto sam predlozio 2012. Iskreno... I ja bi volio obici sve, ali... :dry: :dry: Francuska me zdere da je to milina... :s25: :s25: :s25: Nije to put ''Ajmo sad ili iduce godine - svejedno je...'' Ovaj jubilej ako itko od nas propusti kajati ce se do kraja zivota. :a026: :a026:
Jos jednom da se razumijemo... Koga kod put nanese u moju blizinu - neka se slobodno javi. Neka zna da je i vise nego dobrodosao. :a055: :a055:
Kad se budemo vračali (ako se bude još ko osim mene hteo da se vrati :a036:) iz Francuske, ondak je okupljanje u Novom mestu, to je već skoro do kraja rešeno, a ko oće može ondak i kod mene na haciendu i u biblioteku. Dobrodošao nije niko, al' kad se mora... :a036:
Whitesnake
06.12.2010, 12:44
Podrzavam Frika potpuno, jer covek zbori realno. :a0181:
A katras ce tek da vidi sa kime ima posla :a010: :a0181:
Podrzavam Frika potpuno, jer covek zbori realno. :a0181:
A katras ce tek da vidi sa kime ima posla :a010: :a0181:
Evo... Ja bas gotov sa ruckom, pa rek'o sam sebi:''Ajde da podijelim sa drugarima...'' da ne mislite da se dobar gulas jede samo u Zuzemberku i kod Attile i Solexa...
http://img441.imageshack.us/img441/4479/izgoregae.th.jpg (http://img441.imageshack.us/i/izgoregae.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Sto se mene tice... Ako dodete - ovoga ce biti u neogranicenim kolicinama... :a048: Gulas made by Frik... Ako se sjecate one sonde koju su poslali u svemir sa uputstvima kako doci do Zemlje, kako izgledamo, pa malo klasicne glazbe i slicno... Malo je poznato da su me oni tamo iz NASSA-e zamolili da skuham lonče-dva tog gulasa i strpamo u tu sondu. Tek tako da ti izvanzemunci vide kako se dobro klopa tuteka kod nas... :kuler: :kuler:
Ona mala padela je Gulas vulgaris... A ova velika je onaj gulas kojeg treci sudac nije docekao... :a050: :a050: Znaci... Prrraaaviiii... Srna, vepar, jelen, veprica i jos ponesto domacih goveda je unutra... Tko voli - neka izvoli.
Da ne bude :a0266: odoh ja sad jesti... Mljjjaaaccc!!! :a049:
Dr. Solex
06.12.2010, 14:31
Frice! :a025:
Imam svega dve primedbe:
-FIZICKI nismo kod Tvog stola,
-ako se dobro varam, nijesi jos probao ni Atilin, ni moj gulas/paprikas/perkelt ("pörkölt").
Mozda i ne znamo sta je dobro... :a036:
P. S.: Posle klope :a055:
renault 4 tl 1981
11.12.2010, 00:28
Ja sam samo predložio da se organizira kakav susret u Rijeci,ali ni je problem se strpiti još koju godinu.Možda budem došao u Novo Mesto na susret,ako budu finacije dozvolile.To mi je inaće želja posjetiti najčešći rodni grad naših četvorki.
24 4 2011 je pravoslavni i katolički Uskrs, pa da vam se ne pokopi okupljanje na taj datum.