Puna verzija : prozor koji se uvlaci na r4
naime pala mi ideja na pamet :a014:
da li bi mogli da se naprave prednji prozori da se spustaju u vrata kao kod ostalih automobila?
ja sam mislio po nekom sistemi da se isece sav lim vrata koji je uvucen (onaj kad se skine tapacir sa vrata), i nabudzi neki mehanizam za prozor, staklo vec poruci po meri i eto ti prozora iz jednog dela da se spusta u vrata
sta mislite koliko je to izvodljivo???
Italijan
18.01.2010, 17:18
jako jako tesko....mislim da je bilo price o tome...ali nigde i nikad nisam video....mada i meni je padalo na pamet...ali vrata od cetvorke su bash tanka...i uska
Whitesnake
18.01.2010, 17:22
Koristi serach ima tema o podizacima stakala za r4 pa je diskutovvano i o tome, mislim da je cak neko iz Panceva to sproveo, po meni je to bezveze jer nema auta gde se brze moze otvoriti prozor, zasto komplikovati ista, no ima tema pa diskutujte tamo...
ima fora a zove se: KUPI JUGA PA UVLACI PROZORE DO MILE VOLJE OVO JE R4 :a122: :a122: :a122: :s12: :s12: :s12: :a058: :a058: :a058: :mahanje:
Sloba R18TLS
18.01.2010, 18:59
po meni je to bezveze jer nema auta gde se brze moze otvoriti prozor
khm khm mislis 1/2 prozora ako se ne varam
John Doe
18.01.2010, 19:24
Bas tako, pola prozora... ali kad smo vec tu daj da mu stavimo tockove sa 4 sarafa, spustimo mjenjac dole, stavimo federe umjesto torzija, po mogucnosti motor poprijeko i onda imamo "ostali automobil" :dry:
Neb_Mes_Ur_Mau
18.01.2010, 19:36
ali kad smo vec tu daj da mu stavimo tockove sa 4 sarafa i onda imamo "ostali automobil" :dry:
hm, ovo kao nesto na moj racun....
Bas tako, pola prozora... ali kad smo vec tu daj da mu stavimo tockove sa 4 sarafa, spustimo mjenjac dole, stavimo federe umjesto torzija, po mogucnosti motor poprijeko i onda imamo "ostali automobil" :dry:
:uredu: :a025: :laugh:
naime pala mi ideja na pamet :a014:
da li bi mogli da se naprave prednji prozori da se spustaju u vrata kao kod ostalih automobila?
ja sam mislio po nekom sistemi da se isece sav lim vrata koji je uvucen (onaj kad se skine tapacir sa vrata), i nabudzi neki mehanizam za prozor, staklo vec poruci po meri i eto ti prozora iz jednog dela da se spusta u vrata
:fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :a080: :a080: :a080:
Koristi serach ima tema o podizacima stakala za r4 pa je diskutovvano i o tome, mislim da je cak neko iz Panceva to sproveo, po meni je to bezveze jer nema auta gde se brze moze otvoriti prozor, zasto komplikovati ista, no ima tema pa diskutujte tamo...
NEma auta na kome se brze otvaraju prozori pod uslovom da nisu zasrafljeni... :a025:
BIBAZOKI
18.01.2010, 20:24
naime pala mi ideja na pamet a014
SVAŠTA! Ko piletu sise... :vidiga: :vidiga: :vidiga:
Argonaut1
18.01.2010, 20:44
Ljudi ja ne znam sto ste svi protiv kada dodje neko na originalnu ideju :a014:
Pa uz malo kreativnosti sve je izvodljivo :)
Sta su oni bolji od nas:
Reklama Peugeot 206 Sochár (http://www.youtube.com/watch?v=__jBGIV-9ko#normal)
renault1979
18.01.2010, 21:18
nema boljeg auta od četvorkice la la la
Renault R4 Camping (http://www.youtube.com/watch?v=Z5nf-oplNL0#normal)
ideja nije loša,može se izvesti ali osobno mislim da nije potrebno,jest da je malo teže nalaktiti se kroz prozor al baš ti klizni prozori autu daju šarm :uredu:
Sloba R18TLS
18.01.2010, 22:04
eh da, jos kad bi svi uspeli da nabave ovakvu...
Italijan ne znam tacno ali cinimi sa da bi bilo mesta za prozor u vratima
Whitesnake pa jeste da se brzo otvaraju prozori, ali meni je zamisao da imam vise "prostora" leti i da kad otvorim prozor da se hladim ne udara me vetar samo u rame
Sonne nemoj da si na kraj srca. neko me se svidj sve na r4, a neko bi po nesto promenio
imas prozor na zadnjim vratima iz jednog dela i to je ok zato sto je fabricki.
Italijan
19.01.2010, 02:45
Iskreno ljudi ja ne znam sto ste svi ogorceni kad neko hoce da promeni nesto na R4...mozete da se zaludjujete da je R4 najbolji auto na svetu..ali nije...jako je dobar...ali kao i sve na ovom svetu i on ima mane...
sad ne vidim sto svi skacete kad god neko spomene neku preradu....I na jugu..na bmw-u na svim mogucim kolima se preradjuje nesto pa niko nista ne kenja zbog toga...cak sta vise...svi podrzavaju
dakle jednostavno je...kome se svidja da mu auto bude u stock varijanti kao dzon i kompanija...svaka cast skidam kapu i podrzavam...
ko hoce da menja...kao milosbeli takodje podrzavam...znaci svako voli nesto drugo i to je to....svako hoce da mu auto bude udobniji i bolji,ali za to mora neke prerade da se naprave...
nervira me vec neko vreme citam kolko ljudi hejtuju po forumu bez razloga...
A jel' kako bi otvarao vrata, asko bi prozori bili u njima ? :naughty:
Pošto je u vratima mechanizam za otvaranje vrata. :zloca:
A jel' kako bi otvarao vrata, asko bi prozori bili u njima ? :naughty:
Pošto je u vratima mechanizam za otvaranje vrata. :zloca:
Eto ti ga sad. o tome nisu ni razmisljali, mogla bi neka konverzija da se napravi ali bi se onda izgubilo meni najbolje kad stanem a ljudi onako prebledeli od voznje panicno grebu po vratima i pitaju "Kako se ovo otvara :a084:" (dala baba dukat da udje u kolo dala bi i dva samo da izadje :naughty:)
btw. ako vam je malo vazduha uvek postoji opcija da skinete vrata to po zakonu nije kaznjivo :c070:
Neb_Mes_Ur_Mau
24.01.2010, 00:09
mogla bi neka konverzija da se napravi ali bi se onda izgubilo meni najbolje kad stanem a ljudi onako prebledeli od voznje panicno grebu po vratima i pitaju "Kako se ovo otvara :a084:"
E jesi car, nasmej'o si me dobro...
:a084: :a084: :a084: :a084:
Whitesnake
24.01.2010, 13:42
Iskreno ljudi ja ne znam sto ste svi ogorceni kad neko hoce da promeni nesto na R4...mozete da se zaludjujete da je R4 najbolji auto na svetu..ali nije...jako je dobar...ali kao i sve na ovom svetu i on ima mane...
sad ne vidim sto svi skacete kad god neko spomene neku preradu....I na jugu..na bmw-u na svim mogucim kolima se preradjuje nesto pa niko nista ne kenja zbog toga...cak sta vise...svi podrzavaju
dakle jednostavno je...kome se svidja da mu auto bude u stock varijanti kao dzon i kompanija...svaka cast skidam kapu i podrzavam...
ko hoce da menja...kao milosbeli takodje podrzavam...znaci svako voli nesto drugo i to je to....svako hoce da mu auto bude udobniji i bolji,ali za to mora neke prerade da se naprave...
nervira me vec neko vreme citam kolko ljudi hejtuju po forumu bez razloga...
Zato sto ovo nije forum posvecen tuningu i stajlingu u tom smislu. Forum je o r4, a njega cine posebnim neke stvari koje svi negujemo, to nikada nece biti obican auto i kraj. Kao ljubitelji koji zele da sacuvaju ovu ikonu medju automobilima imamo pravo da insistiramo na nekim stvarima i da branimo neke stavove, zbog kojih je forum i pokrenut...
p.s. Cak sta vise je gramaticki nepravilno, ili se kaze cak, ili sta vise... :mahanje:
Italijan
26.01.2010, 04:15
Kao prvo ovo nije pravopisni forum tako da nije apsolutno bilo potrebno da me ispravljas, a kao drugo mislim da moze da se kaze onako kako sam napisao...i da ne moze...svi gresimo tako da nemoj ti da me ucis o gramatici molim te...
Kao trece naci cu 10 tvojih postova gde si napisao obadva a to takodje nije pravilno ili se kaze oba ( sto vec jesu 2 ) ili se kazu 2.... :mahanje:
i budi smeker pa nemoj da izbrises ovaj post :a025:
:a0266: Ja nisam šmeker :maul: :zloca:
Whitesnake
26.01.2010, 10:46
:a0266: moze se reci obadva, ali o pravopisu uz :a055:
:a0266:
Alo dajte ljudi... jos bi i ''po nacionalnoj bazi'' oprostio (sala naravno - nije lijepo 'po nacionalnoj bazi' ista :a025: ), ali ako bude ''po pravopisu''... Odo' ja... :osmeh: Ubi me ovih dana i English grammar i hrvatski pravopis... Puna mi glava i nepravilnih glagola i svega, tako daaa... :wacko: :wacko: Aj nemojte o gramatici, molim vas. :osmeh:
Sto se tice vratiju i stakala - mislim da bi trebalo zesce budenje, da ne kazem nakarada jer bi osim ruba vratiju, koji bi trebao na nesto liciti nakon te operacije, a koji bi i funkcionalno trebao primiti staklo, trebalo iskemijati i samu kvaku.
Na sto bi to licilo - mislim da jedino James Cameron danas ima toliko razvijenu mastu. I J.R.R. Tolkien, naravno. :smile:
A i kad bi se to i uspjelo iskemijati - umjesto jednostavnosti koja NE MOZE ZAKAZATI dobijemo neku sklepanu skalameriju koja prijeti da, kad skvikne iz inih razloga, ti se ljudi smiju na semaforu kad vide zabijen sarafciger (kacavidu) izmedu prozora i vratiju. K'o da vozis Golfa... :vidiga: :vidiga:
A za prozracivanje, odnosno SCAVENGING su zaduzeni ''flapsovi'' ispred sofersajbe koji se ''aktiviraju'' onom polugicom pokraj ''in-case-of-emergency-blow-up-the-bonnet button'' za izbacivanje haube.
Toliko o mojemu stavu o prefarbavanju stropa sikstinske kapele novim modernim metalik bojama. Ali, tko voli - nek izvoli. :a055: :a055:
John Doe
26.01.2010, 15:04
frice gdje da ti potpisem? :osmeh:
renault1979
26.01.2010, 15:59
pri dnu he he :a084:
Ako ti se potpisuje... Ima tu neki ugovor sa Reiffeisenom na 20 godina... pa ako zelis da otvorimo trajni nalog javi na PM... :laugh: :laugh:
Ako ti se potpisuje... Ima tu neki ugovor sa Reiffeisenom na 20 godina... pa ako zelis da otvorimo trajni nalog javi na PM... :laugh: :laugh:
:a0266: toliko o prozoru hahahahahah :s35:
BIBAZOKI
26.01.2010, 19:21
mogla bi neka konverzija da se napravi ali bi se onda izgubilo meni najbolje kad stanem a ljudi onako prebledeli od voznje panicno grebu po vratima i pitaju "Kako se ovo otvara :a084:"
E jesi car, nasmej'o si me dobro...
:a084: :a084: :a084: :a084:
Ćuti, jedan kod mene sedeo pozadi pa tres'o pepeo i ubacivao pikavce od Beograda do Kikinde... Kad smo stali on pita a gde se otvara da iziđem. Kad sam mu reko a on reče, a mislio sam da je to piksla... :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju:
renault1979
26.01.2010, 20:09
:a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: pa ti uvuci prozor! :a084: :a084: :a084: :a084:
Argonaut1
26.01.2010, 20:16
Ćuti, jedan kod mene sedeo pozadi pa tres'o pepeo i ubacivao pikavce od Beograda do Kikinde... Kad smo stali on pita a gde se otvara da iziđem. Kad sam mu reko a on reče, a mislio sam da je to piksla... :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju:
:vidbudale:
Bar su ti vrata posle toga bila dobro ispunjena i izolovana :osmeh:
Whitesnake
26.01.2010, 23:09
:maul: :maul: :maul: :mahanje: