PDA

Puna verzija : Jedno pitanje za sefove sajta

Djordje
11.11.2009, 17:15
Mozda je pogresno mjesto al neznam gdje da ovu temu otvorim.

:c062: znam da nemam bas neke veze sa klubom forumom i ostalim :c062:

ali ima par cetvorki u gradu pored kojih skoro svakodnevno prolazim, a i tako ponekad naletim na po koju na parkingu pa sam razmisljo :c062: :c062: :c062:
jel smijem napisat u vordu i odstampat na listu papira pa isjec male pozivnice na ovaj sajt i forum, pa okaciti na brisace tih cetvorki kad ih vidim, mozda neki od njih ima net pa ce doci i posjetiti sajt i forum.

Eto znam da je pomalo glupo pitanje :c062: tako da nemojte me lincovati odmah :a050:

Pasha
11.11.2009, 18:34
Neee zasto bi te lincovali,tako je i nastao ovaj klub Sava,Whitesnake,Nebojsa,Mirko....itd itd smo radili bas to sto ti planiras! Slobodno to uradi i gde god 4 vidis tu flajer zadeni :a080: :a080: :a080:
Videcemo sutra da uradimo mi neki zvanican,ostajemo u kontaktu u ovoj temi :mahanje:

Poz Pasha :siroma:

serz
11.11.2009, 18:35
Đorđe, ovo je javni forum i dostupan je svakom tako da ako imaš želju da ga reklamiraš odlično i hvala ti. Naravno, nemoj ljude da napadaš ako nisu zainteresovani jer forum takođe nije obavezan. Ako imaš još sličnih pitanja slobodno se obrati nekom od moderatora ili uprave kluba, a ova tema će malo kasnije biti obrisana da ne množimo teme tek tako. Ima slična tema u npr "Propagandni materijal" Dakle, Đorđe, potvrdi da si ovo pročitao pa da brišemo temu. :mahanje:

Djordje
11.11.2009, 19:29
@Pasha i Serz znaci super nisam nista lose ucinio pomislivsi na to sto sam pomislio :a049:

@Pasha to bi bilo super da mi vi uradite posto sam ja slab s kompom i vordom, najbolje bi bilo kad bi mi vi napravili i poslali taj fajl :c062:, ono na jednom listu A4 formata da bude vise tih pozivnica, i onda ja to istampam par listova,isjecem makazama, pa idem zadjenut... kad sve zadjenem ako bude potrebe istampam jos i tako :kolce:

Djordje
14.11.2009, 19:49
@Pasa ... kako ide word :mahanje:

Djordje
16.11.2009, 18:58
E da... mozete mi to i u boji uradit nije puno skuplje stampanje od crnobjelog papira

:a055:

Pasha
17.11.2009, 10:12
OK :a055:

Djordje
28.11.2009, 19:53
@Pasa jesam li ja udaren u glavu il sta :fijufiju:

ocetel vi to meni uraditi u wordu pa da ja odstampam il da ja jednostavno napisem adresu foruma i kratku pozivnicu i odstampam i kacim
ako cete to vi uraditi, pa uradite bolan cekam mjesec dana :a050: