Puna verzija : Utisci Omoljica 20.09.2009
Nama je bilo bas lepo, Mirko 5, admin, mod 1, super mod 1 dreamer lady sa Pashinog naloga :kuler:
A kako je vama bilo? :a055: :mahanje: :mahanje:
I tebi Whitesnake :a036:
:smile:Nama Belocrkvanima takodje je bilo lepo. Videli drage nam prijatelje i istomisljenike, popricali (:a0267:) u prijatnoj atmosferi restorana :a055:.
Videli lepe primerke drage nam cetvorke i uzivali u prijatnoj voznji od Bele Crkve do Omoljice i nazad, po idealnim uslovima za voznju. Tu priliku za voznju je iskoristio mladji deo cetvoroclane ekipe ( :hocemojos:) dok sam ja samo vozio po Omoljici u koloni.
Kuci (U B.C.) smo stigli oko 19h i ukupno smo prevalili 210 km.
Uskoro cemo postaviti fotografije u galeriji.
LaQuatrelle
20.09.2009, 21:05
E da, šta bi sa Belom zmijom? :a014: :kuler:
E deste e :kuler: Veliki pozdrav svima, druženje, ručak, ambijent sve sve 5 :a025: Jeste da mi je tek drugi skup ali sada sam već većinu upoznao kroz priču i zezanje. Kako budu išla sledeća okupljanja nadam se da ću polako sve upoznati, a šta ćeš ima nas mnogo ne stižem sve :vidbudale: :siroma: Slike ako ne danas već sutra :mahanje:
Whitesnake
20.09.2009, 21:48
E pa narode drago mi je da vam je bilo lepo, onda je i meni lepo. Nazalost, NA VELIKU ZALOST danas nisam prisustvovao skupu, jer mi je ispit sa 26. pomeren za 21. tj sutra, a ulozio sam celo leto u njega, pa nisam imao hrabrosti danas da se opustim :s12: :a122: Drago mi je da su se i noviji clanovi lepo proveli, i da vise nisu noviji :too:
San-Sale
20.09.2009, 22:18
Mislim šta reći, sem da sledeći put moram se obezbediti za kupanje u Dunavu! :a025: :a025: :a025:
P.S. Mnogo hvala Joci i Zokiju što su mi pomogli pri povratku kući! :a0181: :a0181: :a0181:
Argonaut1
20.09.2009, 23:24
Pozdrav svima,
ovo je bilo nase prvo okupljanje (sin, kuma i ja)
,nasi utisci su pozitivni :a025: :a025: :a025:.
Trudicu se da se odazovemo i na sledeca okupljanja,naravno ako nas primate :osmeh: :osmeh: :osmeh:.
Drago mi je da sam upoznao nove ljude.
Mnogo ljudi odjednom ,trebace mi jos koji susret
da povezem likove i nikove (vidi rimeee.)
Najzad sam dobio delove koji su mi falili.
(prednji i zadnji znak, kvacice za prozore i plastiku svetiljke u kabini).
Zahvaljujem se clanovima cija je dobra volja doprinela da moja cetvorka bude kompletna.
BIBAZOKI
20.09.2009, 23:53
Uspelo 100%. Pa taj tamo čika Vule, majstor...dal' je Vule ili kako ne sećam se, nije skapirao da smo mi hteli da vidimo DUNAV. Ali to je sitnica u odnosu na ambijent u kafanici, doooobar ručak i naravno Džej(društvo)... :hocemojos:
@San-sale
P.S. Mnogo hvala Joci i Zokiju što su mi pomogli pri povratku kući
Jok, da te ostavimo na raskrsnici? :a045: :a045:
San-Sale
21.09.2009, 13:26
Znam da je :a0266: ali čisto da obavestim da je problem od juče upravo rešen. Eno sad štrika i niti preskače niti prdi!!! :a049:
P.S. Čokanj je ipak bio u pravu, ali zbog 500 din., onolika muka šta ćeš. :siroma:
:smile:Nama Belocrkvanima takodje je bilo lepo. Videli drage nam prijatelje i istomisljenike, popricali (:a0267:) u prijatnoj atmosferi restorana :a055:.
Videli lepe primerke drage nam cetvorke i uzivali u prijatnoj voznji od Bele Crkve do Omoljice i nazad, po idealnim uslovima za voznju. Tu priliku za voznju je iskoristio mladji deo cetvoroclane ekipe ( :hocemojos:) dok sam ja samo vozio po Omoljici u koloni.
Kuci (U B.C.) smo stigli oko 19h i ukupno smo prevalili 210 km.
Uskoro cemo postaviti fotografije u galeriji.
Svaka cast, Vi ste za svaku pohvalu, dok su drugi jaki samo na recima ovde, hvala Vam na dolasku i da se vidjamo jos dugo dugo duuuuugooooo, :a034:
Mislim šta reći, sem da sledeći put moram se obezbediti za kupanje u Dunavu! :a025: :a025: :a025:
P.S. Mnogo hvala Joci i Zokiju što su mi pomogli pri povratku kući! :a0181: :a0181: :a0181:
Sale uzivaj nemas brige kad si s'nama :uredu:
San-Sale
21.09.2009, 14:21
Sale uzivaj nemas brige kad si s'nama :uredu:
Drago mi je da to čujem!
LaQuatrelle
21.09.2009, 18:16
Dvoje su se tako smuvali :a050:
Eto i mi da se javimo :mahanje:
Mlogi nam je bilo fino i lepo sa nasim dragim prijateljima :osmeh: Nasem majstor Dragi hvala na lepom i prijatniom provodu :a025:
Krivo mi je sto me je gusilo vreme pa sam morao krenutu ranije :a026:
Jos jedan opusten R-4 provod :kolce:
T. Borka i C. Dule :mahanje: :naughty:
PS. Majstor Zoki nemo da dobacujes za Jocin i moj astal jerbo :maul:, :mahanje: