Puna verzija : Утисци са окупљања Нови Сад 17.05.2009
Ми стигли :osmeh: Као и обично провели се добро :too: Осим малко проблема са електро Војводином :a080:
али утолико боље доказасмо да налазимо решење за све проблеме :a049:
Bilo je lepo.Jedino što me je muvao kelner sa brčićima kada mi se duboko zahvaljivao i još dublje izvinjavao ali ipak bilo je lepo!!! :a025:
sawoodean
17.05.2009, 21:25
Savinim sestrama i meni bilo odlicno.Drustvo kao sto smo vec drugi put dokazali za kratko vreme :ne ide nam ovo sa restoranima nikako sledeci put rostilj il nista :osmeh: ipak je najbolja sopstvena rezija :too:
Pozdrav za sve koji su bili da sad ne bi nabrajao pa ako nekog zaborzvim da se ljuti :laugh:
Moram jos da saberem utiske sad sam usao u kucu kuckamo se cujemo se...
Stigli smo i mi..obzirom da je moja zena vozila u povratku...hahaha :a0181: :a0181: :a0181: :a084: :a084:
Inace,bilo nam je super,kao i obicno,pozdrav svima do sledeceg susreta :kolce: :kolce: :kolce:
deniob86
17.05.2009, 21:53
Bilo je sjajno...nema zamerke... :s35: :too:
Pozz
Danijel
Mi stigli :smile: A i nasi prijatelji iz B.Crkve su stigli dobro :a049:
Ostalih komentara nemam :a026:
Mlogo pozdrava od T. Borke i C. Duleta :mahanje: :mahanje:
BIBAZOKI
17.05.2009, 23:26
Sve super. Mi prezadovoljni. Videli Petrovaradinsku tvrđavu, videli lepi restoran EV, lepo, ne lepo, odlično ručali u drumskoj mehani i vratili se kući bez problema. :hocemojos:
Stigli i mi u Belu Crkvu,
pozdrav svima i velika zahvalnost Mirku, Joci, Duletu, Savi.... i svima ostalima. Dule nas je ispratio do izlaza iz Novog Sada (Kacki most) i svo vreme se intersovao kako napredujemo na putu ka kuci ( za one koji neznaju imali smo problem sa letvom volana- tj. upravljati sa R4 je bilo slicno koridi sa bikovima- lakse bi bilo drzati bika za rogove nego volan R4), ali R4 je jos jednom dokazao svoju neunistivost :a034: tj. da nikog ne ostavlja na putu, pa smo tako i mi srecno prispeli kuci.
Pre pet minuta "cika" Dule nas je nazvao telefonom, bas kada smo ulazili u Belu Crkvu, tako da verujem da je vec obavestio sve zainteresovane da smo stigli kuci :kolce:.
Pozdrav svima koji su bili na okupljanju.
BIBAZOKI
17.05.2009, 23:32
Drago mi je da je mala ekspedicija iz B. Crkve srećno stigla. :a049: Pozdrav od Bibe, Silvije i Zokija. :mahanje: Letvu ćale pod hitno neka pregleda. I on zna da nije zezanje... :uredu:
Ja stigo bez problema!VVVELIKI POZDRAV ZA SVE UCESNIKE DANASNJEG OKUPLJANJA I HVALA NA LEPOM DRUZENJU!!!A restorane ko sisa,bitno je da cuvamo duh cetvorke!
Mi se kanda znamo sa Štranda.......
Ekipa iz CRO sretno stigla,puni pozitivnih utisaka,pozdrav svima i hvala na lijepom druženju!
BIBAZOKI
17.05.2009, 23:52
Pozdrav i drugarima iz susedstva (CRO). Drago nam je da ste srećno stigli. :oki:
Biba, Silvija i Zoki. :osmeh:
Meni je takodje bilo extra,upoznao sam dobru ekipicu,dobio neke savete i lepo se proveo...Ne mogu da vam opisem kakav je to osecaj bio kad sam vam se prikljucio u Petrovaradinu,ako se ne varam 17 r4 u koloni...Videcemo se nekom drugom prilikom...Pozdrav za sve! :a025:
Whitesnake
18.05.2009, 01:01
Meni je bilo danas jako lepo, malo smo se salili na Vuletov racun, ali to je sve sala :a055: sledeci put sopstvena rezija definitivno!
Drago mi je da je ekipa iz Bele Crkve stigla kuci bezbedno! Nazalost nisam se ni pozdravio sa ljudima u onom kolektivnom pokretu iz restorana... No ispravicemo sledeci put :a055: :hocemojos:
Renault 4
18.05.2009, 01:47
Drugari hvala što ste bili, ulepšali ste mi dan. Ni onaj baksuzni restoran nije uspeo da mi ga pokvari, koliko je bilo kvalitetno provedeno vreme. :lazy:
Vidimo se uskoro. :kolce:
ps. Marina i Zagor su oduševljeni ekipom :osmeh:
BIBAZOKI
18.05.2009, 07:32
Ni Чак Норис ne bi mogao kvalitetnije da nam organizuje jučerašnji dan nego što je to organizovao VULE-Renault-4. :a049: :a049:
Nadamo se da si srećno dovezao Silvijinu školsku frendicu do NS... :whistling:
Mocni Rendzer
18.05.2009, 08:07
Zašto stičem dojam da što smo bliže EU to su nam restorani lošiji. :a014: Vazda problemi sa kavanama preko Save i Dunava... :a010: Lepo vi sledeći put "kod Kurte" na komplet lepinju! :kolce: Struje će da bude makar ga prikačili direktno na elektranu dok ne spremi klopu... :vidiga:
Šalu na stranu, drago mi je da vas je vreme poslužilo i da ste se lepo proveli. :oki: Naravno, veoma mi je žao što ovaj put nisam mogao doći. :a045: Pozdrav svima do sledeće prilike... :a055:
Ja sam se odlično proveo :too: Slike drugom prilikom. Nadam se da sam ekipi iz CRO bio dobar GPS :kolce: :a055:
Meni je takodje bilo extra,upoznao sam dobru ekipicu,dobio neke savete i lepo se proveo...Ne mogu da vam opisem kakav je to osecaj bio kad sam vam se prikljucio u Petrovaradinu,ako se ne varam 17 r4 u koloni...Videcemo se nekom drugom prilikom...Pozdrav za sve! :a025:
Oko 16-17 auta je bilo.
Ti savet poslušaj da ja ne gubim glavu bez potrebe :vidbudale:
Ekipa iz B.Crkve pozdravlja sve učesnike okupljanja u Novom Sadu :mahanje:
Neka ne zamere oni sa kojima se lično nismo pozdravili :a024:, (svi učesnici okupljanja su nam dragi i smatramo ih prijateljima :osmeh:).Forum na "našem" sajtu pruža nam mogućnost da smo stalno u kontaktu tako da ništa nije propušteno.
Naši utisci sa okupljanja su takodje pozitivni. Problemi sa restoranom ne mogu pokvariti osećaj zadovoljstva što smo medju prijateljima :a055:.
Nema jeda,bilo nas je dosta a malo vremena... :mahanje:
Evo ja u Milenino i moje ime da kazem da je bilo sve savrseno....i nikada vise se necu truditi da odjednom kazem.....moja mama radi u elektrovojvodini...... :vidbudale: :vidbudale: :vidbudale:
Prosto nemogu da verujem o utiscima :a024: Kao da sanjam :osmeh: No, bitno da je lepo ispalo :osmeh: Svi smo se lepo vratili :a049:
Za Vuleta, poslacu fotke od upravnika restorana pa kad ga vidis na pesackom nek radi sta hoces ???
Neko vreme se moram skrivati :c062:
Bitno mi je da da se lepo zavrsilo :a049:
Zato VELIKI POZDRAV SVIMA :mahanje: :mahanje:
CD. :mahanje:
Konacno sam premotao jucerasnji skup i sta da kazem nego da je bilo tesko sve to lepo spakirati i doziveti za jedan jedini dan!Jedina frkica je manjak benzina koje je bilo na rezervi od Topole,zbog cega sam ga bas usitnio do Kv!Saljite slike na mail-ko moze!JOS JEDNOM HVALA NA DRUZENJU I LEPIM USPOMENAMA!Dobrodosli u Kraljevo!!!
Bilo je mnogooooo drobroooooo! Odlicno putoovanje, druzenje, zezanje... Stvarno nas je vreme posluzilo a i cetvorkiceeee naravnoo :)
Sve u svemu prelepo, jedva cekam sledece okupljanje..
Svima veleki pozdrav!
sawoodean
18.05.2009, 21:30
Drustvo daj kacite slike u galeriju filmic ce biti uskoro i razmenjujte se preko mejlova. :osmeh:Ja sam nazalost zaboravio aparat :a026:
Ja sam se odlično proveo :too: Slike drugom prilikom. Nadam se da sam ekipi iz CRO bio dobar GPS :kolce: :a055:
Oko 16-17 auta je bilo.
Ti savet poslušaj da ja ne gubim glavu bez potrebe :vidbudale:
Bez brige,radim na resavanju problema...
Jos jednom pozdrav za sjajnu ekipu sa okupljanja...
e ljudi i ja malo pre dodjoh sa okupljnja :a084: . malko sam skrenuo sa puta na jedno :a055: pa se oduzilo.
:a045: Zao mi je sto ni ovaj put nisam mogao da dodjem na okupljanje,... :a045:
BIBAZOKI
19.05.2009, 16:03
:a045: Zao mi je sto ni ovaj put nisam mogao da dodjem na okupljanje,... :a045:
Biće prilka još...Донт вори би хеппи... :osmeh:
Ja sam imao opravdano ! Naravno opet mi je zao ali bolje u BG-u da mi se dezintegrise trap nego na Fruskoj gori ! :new: to bi bilo ... :fijufiju: Cuo sam da je bilo lepo...
Drustvo daj kacite slike u galeriju filmic ce biti uskoro i razmenjujte se preko mejlova. :osmeh:Ja sam nazalost zaboravio aparat :a026:
Sawo ja nemogu,neznam da nabacim fotke, slobodno skini mojee fotke sa facaknjige i stavi ih u nasu galeriju :uredu: Fala :a025:
CD. :mahanje:
sawoodean
19.05.2009, 19:31
Ok do veceras cu da nakacim :mahanje:
Cujemo se CD i da ugradis u renolu sva tri rezervoara :osmeh:
Bilo extra...Nego,kad i gde je sledece okupljanje u planu? :zloca:
Ok do veceras cu da nakacim :mahanje:
Cujemo se CD i da ugradis u renolu sva tri rezervoara :osmeh:
Vazi :osmeh: Samo nemoj da zaboravis Vuletovu fotku u palacincima, jerbo :maul:
CD, :mahanje:
Whitesnake
14.06.2009, 18:00
Malo atmosfere sa puta do Novog Sada... Posada Djole i ja :too:
Renault 4 Club Serbia-Okupljanje 15-Novi Sad 17.5.2009. usput (http://www.youtube.com/watch?v=fdsmYnpIi4g#lq-lq2-hq)
BIBAZOKI
14.06.2009, 23:18
Čuj, čuj...POSADA! Je...ote :a0181: :a0181:
Whitesnake
14.06.2009, 23:24
Jasta more, ja sam Don Dzonson, a Djole je crnac :a080:
E jos da se samo dokopamo jednom Miseluka, pa da vidis sta je zezanje, :a034: